Ta_nyaaaaaaa

Пептиди і комбуча для зволоженої і підтягнутої шкіри

Моя шкіра не лише проблемна, а й дуже чутлива, тонка, схильна до сухості у холодну пору року, тому дуже полюбляє пептиди. Продукти з комбучею теж зазвичай підходять, тому вирішила спробувати і цю новинку. Спойлер: не пошкодувала.

Попередні серії Joko Blend (блакитна для зволоження і зелена для жирної/комбі шкіри) зайшли «на ура».

Пакування цієї відрізняється лише кольором.

Обʼєм сироватки стандартний - 30 мл.

Дуже зручна піпетка, проте через свою щільну, майже кремову текстуру сироватка складно набирається.

Сироватка дійсно схожа більше на емульсію, лосьйон, легшу версію крему. Має дуже приємний косметично-солодкуватий аромат.

Компоненти у складі направлені передусім для глибокого зволоження, живлення, зміцнення, розгладження шкіри і призначені для боротьби з першими ознаками старіння.

Цю сироватку обрала для себе передусім для живлення і розгладження шкіри, саме цього хочеться у холодну пору року для обличчя зараз і для шкіри ШИЇ на постійній основі.

Сироватка поглинається шкірою, залишаючи натуральний сяючий фініш. Відразу візуально шкіра стає більш наповненою, підтягнутою і зволоженою.

На дотик шкіра неймовірно мʼяка, гладенька, шовковиста, ніжна. Спочатку я використовувала її лише на зону шиї та декольте. За моїми спостереженнями «кільця Венери» стали менш помітними.

Нових висипань на проблемній шкірі сироватка не викликала. Натомість за відчуттями шкіра стала більш пружною і мʼякою, також візуально помітний більш рівний тон.

З іншими засобами не конфліктує. Наразі у моїй рутині найчастіше 2 сироватки: Joko Blend з пептидами і комбучею та Re.care заспокійлива з ніацинамідом. Саме від них у сукупності бачу класний результат.

Для себе цю сироватку оцінюю на 9/10. Вона задовольняє запити моєї шкіри і відповідає бажаному ефекту. Один бал знімаю за ароматизатор у складі, бо часто саме він є тригером для моєї чутливої шкіри.

З часом хотілось би побачити й ущільнення шкіри, тому звісно ж, продовжуватиму використання.

14 лютого, 2025
Ta_nyaaaaaaa
14 лютого, 2025