♡ Маліса ♡

Огляд боксу L’Oreal Professionnel Metal Detox

Огляд боксу L’Oreal Professionnel Metal Detox

Я була надзвичайно рада, коли побачила свій нік в списку переможниць. Бренд L’Oreal Professionnel люблю і маю в своїй колекції декілька продуктів (шампуні, креми для волосся і була та сама знаменита олійка Mythic Oil, яку зараз і не знайти. До речі, хтось знає де вона поділась? )

І от нарешті можду поділитись своїми враженнями про бокс з лінійкою Metal Detox.

Почну з продуктів, об'єму якого вистачає для повноцінного огляду.

І це пре-шампунь.

Знаходиться в зручному флакончику з дозатором. Цей засіб гелевої текстури, зручно наноситься і мені здалось, що на волоссі вона трохи нагрівається, по типу ламелярної води.

Але розхід на моє довге волосся досить великий.

Оцінити дію самого пре-шампуню не можу, адже використовується в комплексі з іншими засобами серії. Але щиро вірю, що робить з моїми локонами справжню магію :)

Шампунь мені дууже сподобався. Піниться класно, навіть на довге волосся його треба не багато, дуже добре очищує корені і трохи підсушує шкіру голови.

Як для власниці жирного типу волосся - для мене це класно.

Тому що є і об'єм біля коренів, і зачіска залишається свіжою трохи довше.

Маска - це також моя улюблениця серії. Здається, можна залишити тільки шампунь і маску - і все, більше нічого не потрібно, це вже хороше очищення і класний догляд.

У маски приємна кремова текстура, не жирна, тому наносила досить близько до коренів і нічого не жирнилось.

Більше наносила на кінчики - то стали більш доглянутого вигляду.

Ці два продукти з мінімальним об'ємом і це пІчаль, бо вони класнючі.

Олійка якась гелева, не рідка, зручно наноситься на волосся. Волосся не жирниться, зате стає досить м'яким.

Крем - дійсно допомагає пасмам розплутуватись, тому що в період шапок це для мене громадна проблема, що треба робити "гульку", бо інакше під шапкою буде пташине гніздо :( Чи це лише в мене така проблема?

То з кремом і олійкою - все ок.

Олійка ще й термозахисна, тож спокійно висушую волосся феном.

В цілому серія мені сподобалась. Тестувала всі лінійку я і трохи спробувала і мама.

Я фарбована шатенка з волоссям до середини спини, мама - фарбована блондинка з коротким волоссям.

Що із класного - аромат. Він трохи унісекс (особливо маска) - але приємно цитрусовий, я таке люблю, і мамі сподобалось, також відмітила це.

Шампунь класно очищує, але може трохи пересушувати кінчики, тому маска і крем - обов'язкові.

І з моїх кінчиків трохи змив холодний підтон. Але це не критично, бо все одно прийшов час фарбуватись.

З мамою такого не сталось, тому можливо серія більше підійте блондинкам.

Волосся довго залишається чистим, біля коренів об'єм, при цьому пасма приємні на дотик.

Мені сподобалось. Точно придивлюсь до лінійки в повноцінному форматі.

Дякую, MakeUp і L'Oreal Professionnel за цей конкурс і можливість спробувати цю лінійку.

15 лютого, 2025
♡ Маліса ♡
15 лютого, 2025