Nastina

Зубна паста "Відбілювання"

Усім привіт! Минулого місяця купила собі зубну пасту Signal "Відбілювальних система", детальніше про неї за посилання: https://club.makeup.com.ua/post/63052/ , вона мені дуже сподобалася, досить помітно освітлювала зуби.

Тож, я вирішила продовжити вивчати асортимент бренду і купила "Integral 8" в блакитній тубі об'ємом 75 мл.

Тут вже паста більш рідка, ніби гелева, жовтуватого кольору. Піниться досить добре, але такого сильного відбілювання зубів від неї я не помітила. Паста досить дбайливо ставиться до зубів, не подразнює ясна і не робить зуби чутливими. Паста просто нормально очищувала зуби, надавала подиху свіжості і підтримувала білизну, яка вже є. Також хочу зауважити що смак і аромат у неї приємний, м'ятний, абсолютно не ментоловий, і наче з легким присмаком трав. На жаль, приємний аромат та відчуття свіжості тримається відносно недовго, через годинку від нього не лишається і сліду, А я люблю м'ятний присмак після чищення зубів 🌿

В цілому непогана паста, але вона не запам'ятається чимось особливим. Можу її порадити, бо вона недорога і нормально очищує зуби на щоденній основі. Підійде і на ранок, і на вечір для всієї родини.

8/10

07 березня, 2025
Nastina
07 березня, 2025