Купання стає ще цікавішим
Цього разу Tink придумав пінку для дітей, яка змінює колір
Таких пінок в Tink є дві: солодка жуйка і соковита груша. Я обрала зразу дві...так цікавіше, і діти просто використовують їх по черзі.
Спочатку розповім про «Соковиту грушу»
Хоча ці пінки відрізняються лише запахом і коліром...текстура і склад в них повністю однаковий.
Тут дуже класний запах...Мені нагадує цукерки "Дюшес".
Сама вона зелена , але при контакті з водою перетворюється на блакитну. Такий процес перетворення дуже цікаво спостерігати дітям.
І дуже цікава сама пляшка. Це дійсно дитячий дизайн.
Ще дуже класно, що тепер є контрольна стрічка на ній.
Запах від пінки розноситься ванною і тримається ще досить довго.
Пінка «Солодка жуйка»
Тут вона з червоного змінюється на фіолетовий.
Текстура така ж, як в звичайного гелю для душу Але її потрібно зовсім не багато, а піна буде велика, і буде залишатися практично весь час купання.
Піна досить "стояча", з неї можна зробити різні фігурки...чого тільки не придумали діти під час купання.
Це справді було весело і грайливо. А запах теж дуже класний: солодка жуйка з дитинства.
Склад в пінки досить не поганий. Тут є SLS, але вони є практично в усіх засобах такого типу. Зате є банато корисного:
- Пантенол - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію;
- Алантоїн - пом'якшує роговий шар, заспокоює шкіру;
- Екстракт алое - знімає запалення і подразнення;
- Екстракт грейпфрута - має протизапальну і антиалергічну властивості.
Коли я взяла пінку на руку, потім змила її, я побачила, що шкіра рук була дуже гладенька і зовсім не стягнута. Це відчувалося зразу. Після купання в дітей теж спостерігається такий ефект...сухості нема взагалі.
Цими пінками я дуже задоволена. Я досі не можу визначитись, яка мені подобається з них більше...здається, в фаворитах в мене обидві...бо зараз тут, що в одної, що в другої, просто неймовірні.
Тому знову дякую Tink kids, що полегшуєте мамам процес купання дітей. Тепер це весело і цікаво.
Коментарі (0)