JDem312

Піна, що змінює колір TINK KIDS Juicy Pear

Піна ну дуже класна! Ця зміна кольору з жовто-зеленого на синій принесла море вражень і сину, і мені. Радує, що засобу треба небагато, але піни утворюється багато. Вона пухнаста і довго тримається. Також нам сподобався аромат – грушевий сік, який дуже нагадав аромат дюшесу – солодко-фруктовий.

З доглядових компонентів тут є:

• Алантоїн – має заспокійливу дію
  • Пантенол – зволожує і запобігає сухості шкіри
  • Екстракт алое – пом’якшує і заспокоює шкіру
  • Гліцерин – зволожує

Звісно, активної дії від цих компонентів очікувати не варто, адже засіб розводиться у великій кількості води (тому і наявність SLS складі мене не бентежить). Але після купання немає стягнутості та сухості на шкірі – і це плюс).

Крім того, виробник вказує на пакуванні, що засіб не є гіпоалергенним та призначений для дітей від 3 років. Мій син не алергік, по віку засіб теж підходить, тож ми проводимо веселі експерименти зі зміною кольору води.

З попередньою пінкою треба був тест у склянці, щоб побачити зміну кольору, тому й тут ми готувалися до цього, але він виявився непотрібним. Щойно засіб жовто-зеленого кольору додали під струмінь води – вода у ванні стала насичено синьою. По мірі набирання води колір став ніжно-блакитний, але все-одно помітний навіть у повній ванні води.

Засобу додали цього разу трохи більше, тому піна аж за береги вилазила)) Трималася все купання. Консистенція піни дуже густа – видно на фото.

Ми з сином дуже рекомендуємо цей засіб! Але звертайте увагу на інформацію від виробника – пінка не гіпоалергенна.

16 лютого, 2025
JDem312
16 лютого, 2025