VICTORIA М🌹

Чи зайшов мені формат бальзаму після олій?

Обєм - 5 мл.

Мені вистачило десь на 5 вечорів користування

Текстура:

Засіб в блістері виглядає як густе гладке масло білого кольору, яке застигло, а при контакті з пальцями відчувається що воно тане

Склад:

ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, POLYETHYLENE, PEG-8 ISOSTEARATE, SHEA BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LIME EXTRACT, FREESIA REFRACTA EXTRACT, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, JASMINE EXTRACT, LILY EXTRACT, EDELWEISS EXTRACT, NELUMBIUM SPECIOSUM FLOWER EXTRACT, ROSE EXTRACT, ORANGE PEEL EXTRACT, LAVENDER OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL, GRAPEFRUIT PEEL OIL, EUCALYPTUS LEAF OIL, TEA TREE LEAF OIL, MEXICAN JUNIPER OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL

Основні пом’якшувальні компоненти (емоленти):

• ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL ETHYLHEXANOATE – легкі синтетичні масла, що створюють шовковисту текстуру та забезпечують зволоження.
  • SHEA BUTTER (Масло ши) – інтенсивно живить, захищає та відновлює шкіру.

Очищувальні компоненти та емульгатори:

• PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PEG-8 ISOSTEARATE – допомагають змішувати масла та воду, а також можуть використовуватися в гідрофільних оліях або бальзамах для очищення.
  • POLYETHYLENE – може діяти як згущувач або м’який ексфоліант.

Екстракти рослин та квітів:

• COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT – зволожує, пом’якшує, містить корисні жирні кислоти.
  • LIME EXTRACT (Екстракт лайму) – освіжає, тонізує, містить вітамін C.
  • FREESIA REFRACTA EXTRACT, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT (Сакура), JASMINE EXTRACT, LILY EXTRACT, EDELWEISS EXTRACT, NELUMBIUM SPECIOSUM FLOWER EXTRACT (Лотос), ROSE EXTRACT – квіткові екстракти, що надають аромату та додаткові антиоксидантні властивості.

Ефірні олії:

• ORANGE PEEL OIL, GRAPEFRUIT PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL – цитрусові масла, що освіжають, тонізують і надають антимікробну дію.
  • LAVENDER OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL (Герань), EUCALYPTUS LEAF OIL, TEA TREE LEAF OIL – заспокоюють, мають антибактеріальну та протизапальну дію.
  • AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL (Дерево аміріс), MEXICAN JUNIPER OIL (Ялівець), BOSWELLIA CARTERII OIL (Ладанник) – деревні ноти, що додають теплоти та заспокійливих властивостей.

Набирала невелику кількість бальзаму пальцями, розподіляла по сухому обличчю масажними рухами

Відчуття приємні, очищення делікатне

Далі, як зазвичай, додаю трошки води, емульгую і отримуються молочко на вигляд

Змивається без зусиль водою, а потім ще пінкою

В цілому засіб хороший, зі своєю функцією справляється - добре очищує від макіяжу на обличчі

Але мінуси я теж знайшла

➖Перед вмиванням бальзамом треба міцелярною водою змивати туш, інакше залишаться темні плями під очима

Хоч мені і комфортніше перед гідрофільним засобом макіяж очей змивати міцеляркою (буває лінуюсь це робити ), проте гідрофільна олія видаляла туш чудово і без цього етапу

➖В складі наявні ефірні олії, які мають досить виражений запах, зокрема цитрусовий

Особисто мені не дуже, через це я сприймала бальзам, як більш подразнюючий, ніж було насправді

➖ Потрапляє в очі, але слава богу не пече, лише залишає мутну плівку. Ця проблема була присутня у всіх гідрофілок, якими я користувалась

Якщо хтось з вас порадить засіб, з яким модна уникнути цієї проблеми, буду дуже вдячна, якщо поділитися в коментарях 😇

Після повного використання пробнику, я хочу дати ше шанс формату бальзаму тому що він має великий плюс - не тече, легше контролювати набрану кількість, мʼяко наносити

Немає бажання купляти повний розмір Heimish All Clean Balm

Наступним хочу спробувати Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm, може з ним пощастить більше

17 лютого, 2025
VICTORIA М🌹
17 лютого, 2025