Spodobaieva Maryna

Palmer's Shea Formula Hand Cream

Думаю Ви вже бачили мій допис про крем з маслом какао:

https://club.makeup.com.ua/post/60817/

Тож не довго думаючи після закінчення я просто обрала з необробленим маслом ши та вітаміном Е. Крем для рук Shea Butter Formula від Palmer's заспокоює та живить шкіру рук, ідеальний варіант для сухих та чутливих рук.

Його переваги:

• Інтенсивне відновлення шкіри;
  • 48 годин зволоження;
  • З вітамінами для відновлення шкіри;
  • Необроблене африканське масло ши, без парабенів, фталатів і барвників;
  • Жодних тваринних інгредієнтів, не тестується на тваринах;
  • Відновлює суху й потріскану шкіру рук;
  • Рекомендований дерматологами, підходить для щоденного використання;

Склад: Water (Aqua), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Di-PPG-3 Myristyl Ether Adipate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Isopropyl Myristate, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Sodium Sulfite, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylopropional, Benzyl Alcohol.

Олія ши, марули, соняшникова, виноградних кісточок та соєва забезпечують тривале живлення, зволоження та захист шкіри, створюючи бар’єр від втрати вологи. Вітамін Е має антиоксидантні властивості, які допомагають відновити пошкоджену шкіру та покращити її еластичність. Разом ці компоненти сприяють відновленню шкіри, роблячи її гладкою, доглянутою та захищають від подразнень.

Текстура тут схожа з кремом з маслом какао, він дійсно густий, жирненький. Але на ніч для це просто ідеальний варіант, я не розділяю креми для рук чи для ніг, для мене він універсальний і головне працюючий. Тепер можна не переживати за холодовий дерматит.

А от аромат мені сподобався тут набагато більше, дуже ніжний, трішки кремовий, менш насичений за какао чи кокос. Мені особисто таке до вподоби, бо перед сном мене часто відволікають аромати.

Тож в мене новий фаворит, всім гарного дня💕

17 лютого, 2025
Spodobaieva Maryna
17 лютого, 2025