Marion

Непоганий, але не ідеальний – Pantene Pro-V Aqua Light

Вирішила спробувати цей шампунь, оскільки він обіцяє легке очищення без обтяження волосся. У мене нормальне волосся, схильне до жирності біля коріння і сухості на кінчиках, тому я завжди шукаю шампунь, який зможе добре очистити, але водночас не пересушити.

Плюси:

Легка текстура та гарне пінення
Шампунь має прозору, не надто густу консистенцію. Він добре піниться навіть у невеликій кількості, тому його вистачає надовго.

Приємний запах
Має легкий, свіжий аромат, який не є різким і не залишається на волоссі надовго. Це особливо сподобається тим, хто не любить надто сильні парфумовані шампуні.

Не обтяжує волосся
Після миття волосся дійсно залишається легким і рухливим, без ефекту "прилизаності". Якщо у вас тонке волосся, яке швидко стає важким від засобів догляду, то цей шампунь може підійти

Мінуси:

Очищує середньо
Якщо у вас волосся, схильне до жирності, то він не дає тривалого ефекту свіжості. На другий день волосся вже починає виглядати несвіжим, особливо біля коріння. Можливо, для людей із нормальним волоссям він підійде краще, але якщо ви миєте голову щодня, то цей шампунь не стане чимось унікальним.

Без додаткового догляду волосся може бути сухим
Попри те, що шампунь не містить важких силіконів, він все ж трохи підсушує кінчики. Якщо у вас сухе або пошкоджене волосся, вам обов’язково знадобиться кондиціонер або маска, інакше кінчики можуть стати ламкими.

В цілому, це просто хороший базовий шампунь. Він виконує свою роботу, але нічого особливого у догляді не дає. Волосся виглядає чистим, але не стає помітно м’якшим або більш доглянутим. Якщо вам потрібен легкий щоденний шампунь без особливих доглядових властивостей – це непоганий варіант. Але якщо ви очікуєте від шампуню глибокого живлення, краще пошукати щось інше. Я його не викину і можливо буду брати ще як просто базовий варіант шампуню.

На фото моє волосся після миття і сушки. Я вважаю що нормально, адже саме волососся в мене пересушкене різними фарбуваннями.

17 лютого, 2025
Marion
17 лютого, 2025