З воложуючий крем для рук з діктамелією та календулою BIOselect
Дуже класний
Це найкращий крем для рук, що я пробувала. Зволожуючий крем для рук з діктамелією та календулою від грецького бренду органічної косметики BIOselect — справжній подарунок для моїх рук. Крем має органічний склад, в котрий входить запатентований екстракт рослини діктамо, критської материнки, яка росте в диких умовах і її віками збирають вручну через цілющі властивості. Розчин цього екстракту в оливковій олії виробник назвав діктамелією. Діктамелія інтенсивно відновлює шкіру та загоює ранки і подразнення. Для моєї шкіри рук, котра постраждала від погодних умов та потріскалась, цей крем став рятівником.
Крем створено не на основі води як звичайні, а на гідролаті шавлії, у склад входить оливкова олія, олія жожоба та каріте, він містить екстракт календули та розмарину й ефірну олію іланг-ілангу. В мене немає сумнівів у високій якості складників цього крему через його виражену дію.
Наводжу повний склад:
Salvia Officinalis (Sage) Flower / Leaf / Stem Water*, Cetyl alcohol, Glycerin*, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Origanum Dictamnus Flower / Leaf / Stem Extract*, Helianthus annus (Sunflower) Seed oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Aqua (Water), Allantoin, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium stearoyl lactylate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil**, Citric acid, Benzyl Salicylate***, Benzyl Benzoate***, Linalool***, Farnesol***
* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства
** Ефірні олії
*** Компоненти, виготовлені з ефірних олій
Користуватись ним можна 12 місяців після відкриття.
Зволожуючий крем для рук з діктамелією та календулою BIOselect має легку текстуру та швидко всотується. Носик крему було захищено плівкою. Він сильно пахне травами і для мене це плюс, я використовую крем перед сном й аромат трав та іланг-ілангу допомагають легко заснути, не дарма цю ефірну олію рекомендують при безсонні.
Спершу, коли я тільки почала використовувати цей крем шкіра моїх рук була дуже пошкоджена та зневоднена, потерпала від дерматиту та на неї було сумно дивитись: тріщинки, червоні плями, суха та стягнута, я наносила два тонесеньких шари крему для максимального зволоження, вона швидко регенерувала і тепер мені достатньо одного шару. Крем не лишає жирності чи липкості, він працює весь час, доки його не змиєш. Він достатньо легкий, щоб використовувати його і вдень.
Без перебільшення, я в захваті від цього крему. Я очікувала хорошого відновлення шкіри, тому що маю мазь з діктамелією й вона шикарно працює, але я щоразу дивуюсь наскільки дієвими виявляються засоби BIOselect, тому що результат фантастичний. Для шкіри, котра потребує зволоження та регенерації, цей крем ідеальний.
Коментарі (0)