Yustal

Живильний крем для тіла з алое та маслом ши BIOselect Nourishing Body Butter

Це мій перший баттер для тіла і я від нього в захваті, в першу чергу через те, що він миттєво всмоктується. Поживний баттер знаходиться в пластиковій банці, яка має стильний дизайн та високу кришку, між нею та самим кремом є ще одна пластикова кришка. Живильний крем для для тіла з алое та маслом ши BIOselect має характерний для продуктів цієї марки запах діктамелії та трав. Мені дуже сподобалась його текстура, вона густа, але надзвичайно економічна, можна розтягнути маленьку краплю живильного крему на велику площу шкіри, водночас, якщо нанести баттер більш щедро він теж добре вбереться, я думаю, кожна може знайти для себе комфортну порцію. До цього крему я пробувала продукти BIOselect з діктамелією для обличчя та лишилась задоволена тим, як вони регенерують та заспокоюють шкіру. Від цього баттеру я очікувала живлення, зволоження та заспокоєння подразнень після гоління, котрі інколи трапляються, і все це я отримала.

У бренду декілька кремів для тіла, живильна версія привабила мене тим, що містить і діктамелію, і сік алое, який має доведену ефективність навіть у загоєнні опіків та є дуже хорошим зволожувачем. Крем також містить чимало олій: жожоба, ши, сої, оливи, соняшника та збагачений екстрактом розмарину.

Як бачите, у складі немає потенційно шкідливих компонентів, тільки корисні:

Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/Stem Water*, Olus (Vegetable) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetyl Alcohol, Glycerin*, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetyl Phosphate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Parfum**, Myristyl Myristate, Stearic Acid, Benzyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/Stem Extract*, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Gellan Gum, Helianthus annuus (Sunflower) Seed oil*, Dehydroacetic Acid, Aqua(Water), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Linalool***, Citronellol***, Limonene*

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства

** Ефірні олії

*** Компоненти, виготовлені з ефірних олій**

Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття.

Він не мав додаткового захисту.

Крем для тіла з алое та маслом ши дійсно відчувається як насичений та живильний. Виробник особливо рекомендує його для ліктів та колін. Крем пом’якшує шкіру, сприяє відновленню та зняттю подразнення. Червоні цятки на ногах? Я забула вже про них. Це розкіш та релакс для мого тіла та душі, з цим баттером шкіра стає наповненою, гладкою та розправленою, а неповторний аромат наче переносить мене на тепле узбережжя.

Щиро рада мати такий розкішний продукт для догляду за тілом.

17 лютого, 2025
Yustal
17 лютого, 2025