PolLya

Heimish. All clean balm.

Heimish. All clean balm.

Нажаль, мій мандариновий бальзам-очисник добіг чи краще сказати домастився до кінця. Це мій перший бальзам з цієї серії і я ним дуже задоволена. Я вже писала багато теплих слів про цього помічника в боротьбі за чистоту і бездоганність. А тепер прийшов час написати декілька слів і про звичайний , класичний бальзам.

Користуюсь ним уже два тижні але досі пам'ятаю перше враження: епізод із дитинства. Коли ввечері, після цілого дня турбот і нескінченної домашньої роботи моя бабуся наносила перед сном на руки крем з пляшечки "Лимонний". Такий ніжний , знайомий, рідний і теплий аромат. Саме згадка про ці вечори постали в мене перед очима, доки я масажувала долонями обличчя , знімаючи бальзамом залишки крему, залишки косметики, залишки прожитого дня. М'який цитрусовий аромат масла-бальзаму просто неймовірно розслабив і заспокоїв , ніби сеанс масажу і ароматерапія , 2в1. От і вийшло, що класичний бальзам очистив і обличчя від бруду, і душу від смутку. 😍

В інших характеристиках класичний очисник дійсно не схожий з мандариновим. Мандариновий жовто-оранжевого кольору (у формулі є куркума і папайя), а класика- класично біла ( формула з кокосом і маслом Ши) За консистенцією біленький не такий пластичний, він більш крупинистий перед нанесенням і легший, менш масляний після . Якщо мандариновий нагадував олію для масажу, то класичний бальзам залишає відчуття, як після зволожувальної маски. Не дивлячись на те, що я розповідаю про дуже гарні очисники для обличчя, після використання цих засобів відчуття, ніби провела цілий ритуал краси : очищення, живлення, зволоження.

Також мені приємно було читати, що даний продукт не закупорює пори👍! Але від себе додам: бальзам чудово розблоковує і очищує пори. І оскільки при очищенні важливо не пересушити шкіру, то масло-бальзам якраз відповідає всім критеріям.
Однозначно можу сказати, що бальзами Heimish - моє найвдаліше б'юті -знайомство 2024 року. 🩷

Heimish. All clean balm.
17 лютого, 2025
PolLya
17 лютого, 2025