Молочний манікюр з лаком Topface
Манікюр - це мій окремий вид медитації. Використовую звичайні лаки та роблю манікюр самостійно. Я фанатка нюдових відтінків, мій фаворит на сьогоднішній день - молочний манікюр. Але, як виявилось, знайти лак такого відтінку - це та ще задача!
Але мені вдалося)
Лак для нігтів Topface у 136 відтінку - ідеальний молочний колір.
- Ціна - абсолютно доступна.
- Колір - гарний молочний колір з ледь помітним бузковим відтінком (мені здається, це надає кольору холодного тону).
- Лак не густий, але і не геть рідкий, саме такий як треба! Нанесення дуже комфортне та швидке, ще й завдяки дуже зручному широкому пензлику, який заокруглений знизу: 2 рухи - і нігтик нафарбований! Мені дуже сподобалось.
- Насиченість - в 1 тонкий (помірний) шар колір помітний, але все ж таки, 1 шар рідко коли дає достатню яскравість відтінку. В 2 шари лак лягає прекрасно, колір на нігтику стає такий, як у флакончику. В 3 шари відтінок стає яскравішим, ближче до білого, але все одно залишається молочним, на літо думаю буде клас!
- Лак не полосить, не розтікається, не пузириться, не дратує, одним словом!)
- Висихає доволі швидко, до 10 хвилин.
На фото лак у 2 шари.
- Стійкість - абсолютно адекватна, особливо як для лаку даної цінової категорії (хоч ми всі знаємо, що часто і лаки подорожче нас не балують 2-тижневою стійкістю).
Я рекомендую наносити на базу та обов'язково закріплювати топом - тоді до 7 днів можна ходити впевнено! Мої умови носіння лаку - посудомийна машина, рідко мию посуд саме в великих кількостях руками, але всі інші роботи по дому найчастіше виконую без рукавичок (окрім де агресивна хімія). 6-7 днів абсолютно спокійно витримує. А більше, мені здається, і не треба!)
Ставлю 9/10 (бо ж не знаю, можливо і є якийсь кращий лак, але в даний момент можу пробачити йому якісь дрібні недоліки лише через його колір!)
Моя щира рекомендація!
Дякую за увагу! :)
Коментарі (0)