Аромат який порівнюють із запахом шоколаду та печива, чи виправдав він мої очікування
Landor Choko Milk 🍫
Landor – новий для мене український 🇺🇦бренд парфумерії. Я як любитель солодких гурманських ароматів вирішила почати своє знайомство з аромату Choko Milk. У відгуках його порівнювали з шоколадом, печивом і навіть колись улюбленим мною Chocolate Greedy Montale, після цього я звичайно не могла пройти повз 😋
Як потім з'ясувалося з відгуків 📝, він є одним із популярних у бренду 👍🏼
Парфуми можна придбати в різних обʼємах: 1ml як у мене у скляній фіолці та 3ml, 9ml, 30ml і 100ml всі ці обʼєми йдуть вже у флакончиках зі спреєм. Чесно зізнатися я не люблю такий формат прибирочки з паличкою як в мене, тому що при точковому нанесенні аромат не повноцінно розкривається на мій погляд. Але у мене були великі сумніви щодо цього парфуму, тому я вирішила що 1ml мені цілком вистачить для знайомства і якщо він мені сподобається я відразу куплю в об'єм більше.
Пробник у пакетику з крафтового папіру, назва лише з обратного боку на наліпці, на самому пробнику її теж не має. Рідина жовтого кольору.
Класифікація: нішева
Тип аромату: пряні, східні
Початкова нота: Шоколад
Нота серця: Кава, Лікер, Пачулі
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Мускус
Виробник описує цей аромат дуже інтригуюче:
Яскраві, насичені, провокаційні шоколадні акорди відкривають парфумерну симфонію. Привабливе тріо з бадьорих, обволікаючих нот кави, інтригуючої п'янкої солодощі лікеру і інтенсивних, мускусно-деревних обертонів пачулів, що розкриваються тонкими землистими переливами, звучить у «серці» аромату. Шлейф аромату в рази підсилює спокусливе звучання композиції: у ньому сухі, бальзамічні нюанси амбри, в яких можна почути деревні й тютюнові тони, гармонійно доповнюють витончені горіхово-карамельні відтінки бобів тонка, пряну насолоду ванілі й солодкувато-пудрові ноти мускусу.
Ні, цей аромат виявився не схожим на Chocolate Greedy Montale, якщо в ньому я відчувала смачне шоколадне печиво та сухофрукти, і хоч аромат і не змінювався та не мав якогось розкриття, але звучав досить добре і був дуже популярний 🎉свого часу серед любителів гурманіки, він був дуже стіким та шлейфовим (у старих випусках) 1 пшику було достатньо щоб пахнути з ранку до ночі, я отримувала на него багато компліментів.
Choko Milk для мене більш схожий на масляний арабський парфум Choco Musk Al-Rehab. Це солодкий аромат, мускусу я в ньому не відчуваю, каву та пачулі теж. Можливо щось лікерне, або схоже на сироп до кави ☕️.
Зараз мій ніс розпещений переважно нішевою парфумерією, тому Labdor звучить для мене трохи плоско 🤷🏻♀️
Звучить однаково від початку до кінця, розкриття чи ігри нот я не помічаю. Мені здається, що аромат тихий, сидить близько до шкіри, але можливо якщо наносити не намазом точково з пробника, а з спрею то дифузність у нього буде краще. По стійкості від себе відчуваю его близько 9-10 годин, але це вже якщо уткнутися носом у місця нанесення.
По сезону, то швидше за його час це осінь 🍂, тому що його посил це тепло 🔥 і затишок, але я ношу солодкі ванільні аромати цілий рік, більше під настрій, а не сезон 😉
Не скажу що аромат якийсь жахливий, ні, але купити великий об'єм у мене бажання не з'явилося, в схожому напрямку в мене багато цікавіших парфумів, але судячи з відгуків, у нього достатньо шанувальників 🤗
Коментарі (0)