olena_ts

Відгук на зволожуючий шампунь від O'Shy

Відгук на зволожуючий шампунь від O'Shy

Я не поціновувач безсульфатних шампунів, тому що шкіра в мене жирна, а в шкоду сульфатів я не вірю. До того ж безсульфатні нерідко дають мені таке очищення, аж до скрипу, що моє знебарвлене волосся перетворюється на гніздо. Чому я купила тоді цей шампунь? Бо коли за кордоном бачу українське, не можу встояти і не спробувати. Ось чесно, то була єдина причина.

"Зволожуючий" - написано на упаковці. (Є ще такий самий кондиціонер, але сюди він чомусь не доїхав). Оце добре, це нам підійде. Отже, поїхали тестувати.

Пакування: шампунь продається у флаконі з помпою, що, як на мене, дуже зручно. Не треба відкривати пляшку мокрими руками, хоч в мене і не було з цим проблем ніколи, але тут ще простіше, натиснув і все. Єдине, що флакон не прозорий і я не бачу, скільки там ще залишилось, але це не проблема, в мене завжди є запасний. Вся інформація написана українською.

Текстура: сам шампунь густий, кольору шампанського. Аромат в нього солодкий, квітково-карамельний, пахне літом.

Склад: Aqua, Coco Glucoside, Sodium C14-C16 Oleffin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Coco Glucoside (and) Clyceryl Oleate, Clycerin, Parfum, Citric Acid, Glycol Distearate, Laureth-4 Corylus Avellana Leaf Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Oenothera Biennis Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyred Silk, Hydrolyzed Wheat Protein, Triticum Aestivum Germ Extract, Equisetum Arverse Extract, Achillea Millefolium Extract, Pyridoxine HCL, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Sodium Chloride, Polyquaternium-44, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Зверніть увагу, що склад на сайті сильно відрізняється. Я передрукувала склад з пляшечки.

Склад я хоча й читаю, але це умовність: з одного боку, так можна швидко відкинути засоби, що мені не підійдуть (безсульфатні, без силіконів, чи ті, де активів немає), а з іншого - буває гарний склад та нуль ефекту. Наприклад, так у мене з органікою. Екстракти та навіть олії без хімічних елементів мені нічого не дають. Чи, може, тих активів там занадто мало, коли вони зазначені після парфуму.

Так і тут, тут є нікотинова кислота, яка стимулює ріст волосся, але я не вірю в подібну дію, тому що вона наприкінці списку та ще тому, що шампунь на голові знаходиться ну дві хвилини. Краще використовувати маски для шкіри голови, а ще краще - незмивні засоби. Те ж саме стосується і зволоження довжини, на довжину шампунь взагалі не варто наносити, лише піна стікає, тому я не знаю, скільки тих гіалуронки та протеїнів туди потрапить.

І все ж таки, шампуні теж різні, наприклад, ті, що зволожують чи живлять, не відмивають до скрипу, не "роздягають" волосся, тому в моєму "меню" завжди є подібний екземпляр.

Вплив на жирність шкіри: враховуючи все, що я написала вище, було б дивно очікувати, що після миття цим шампунем волосся буде довше залишатися свіжим, тому я не оцінюю його з цього боку. Якщо помити ним декілька разів підряд, то я помічаю, як скорочується час до наступного миття, тому використовую по черзі з жорсткішим шампунем.

Вплив на себорейний дерматит: отут фейл, бо після миття лише цим шампунем лупа повернулася до мене. Хоча по черзі нормально. Тепер я використовую через раз то його, то лікувальний шампунь з аптеки. Він миє як фейрі, тому я радію, що в мене є щось м'якеньке на заміну. Але в виникненні самого дерматиту шампунь не винний, бо в мене це хронічна проблема. В кого її немає, може підійти.

Вплив на довжину: а отут я не помилилася, шампунчик насправді м'якенький - просто як мої кінчики після миття ним. Не знаю, як щодо зволоження, але не "роздягає" довжину, завдяки чому проявляється накопичувальний ефект від масок та незмивних засобів.

Мій висновок такий: шампунь гарний, особливо враховуючи його смішну ціну. Допоки в мене є пошкоджена частина довжини, щось подібне завжди буде на моїй поличці. А тім дівчаткам, в кого нормальна шкіра, а волосся нефарбоване та/чи не надто довге, він навіть може підійти як соло засіб. Також він може бути виходом, коли треба помити волосся "заздалегідь" (ще не дуже жирне, але наступного дня з таким вже не підше) і треба щось легке.

Тішуся, що знайшла ще один гарний український засіб.

Дякую за увагу! Всім розкішного волосся ❤️

18 лютого, 2025
olena_ts
18 лютого, 2025