Armani Si, то моя любов. Королівство смородини у флакончиках
В мене є стара версія аромату Si і новіша Si Intense.
Поціновувачам старішої версії класичного Si (2013 рік) раджу звернути увагу на новий SI Intens (2023 рік), на мою думку він більш схожий, ніж новий класичний Si.
Загалом я обожнюю лінійку Si і аромати від Armani, не дивлячись на велике різноманіття парфумерних виробів- це розкішно, жіночно, цікаво і вишукано.
Смородина в обох реалістична, та у інтенсу вона густіша, солодша, спражнє смородинове варення. У класичної дійсно ще відчувається смородинове листя, вона має легку терпкість.
Також тут відчувається ваніль, пудровість та помадна троянда.
Аромасуміш вийшла насправді солодка, але мене ні каплі не душить, може тому, що я це обожнюю і готова вдихати частенько.
Версія інтенс мені трішки більше подобається навіть за старий класичний, але загалом два аромати я люблю всім серцем.
Мені зачіпають соковиті чорні і дуже достиглі солодкі ягоди, з яких просто сочиться сік.
Парфумована вода стійка, шлейлейова, насичена.
Правда ароматам цього бренду завжди потрібно дати настоятись після доставочки, саме парфуми від Armani хочуть гарно постояти в темному місці і тоді вони максимально розкішно розкриваються.
Звичайно я можу рекомендувати парфуми Armani Si Intense-одні з улюблених, але у кожного свої вподобання в такому великому світі парфумерії.
Коментарі (0)