Речі, які сп рощують мій makeup-ритуал. Частина 2
Ilu 🌈 Мої б’юті-аксесуари для вій та брів
Привіт MC 🖤
Перша частина тут https://club.makeup.com.ua/post/37342/ А зараз я покажу мої веселкові пінцет для видалення волосків і керлер.
Пінцет для видалення волосків
Відмінний варіант для корекції форми брів. Пінцет зі скошеними, не дуже гострими кромками, що дозволяє надійно захоплювати волосся біля самого кореня, видаляючи його, при цьому волосся не зрізається.
Особливості:
- акуратно видаляє зайві волоски;
- пінцепт захоплює навіть найкоротші волоски;
- але погано захоплює тонкі - таке волосся вислизає з-під щипчиків;
- зручна і ергономічна рукоятка;
- досить компактний (довжина 9,5 см, ширина 1 см);
- відмінно піддається будь-яким видам стерилізації (перевіряла навіть у сухожарі);
- виготовлений з нержавіючої сталі;
- має тривалий період експлуатації, при якому не втрачає своїх початкових властивостей (я ним користуюся вже 5 рік);
- прикольний "бензиновий" перелив, який не стирається протягом багатьох років.
Щипці для завивки вій/ керлер
У мене короткі, тонкі вії, що спадають донизу. Цей керлер ідеально підходить для моїх вій і дозволяє швидко підкрутити їх, зберігаючи ефект протягом дня.
Особливості:
- ергономічні ручки забезпечують комфортне розташування пальців;
- наскільки це підходить для мигдалеподібних та глибоко посаджених очей я не знаю, але для для моєї форми та маленького розміру, ідеально;
- чудово захоплює мою форму вій і надає їм гарний вигин;
- механізм запобігає щипанню шкіри повік;
- досить компактний керлер (довжина 11 см);
- відмінно піддається будь-яким видам стерилізації (перевіряла навіть у сухожарі);
- в описі вказано, що керлер виготовлений з міцного та легкого титану, що насправді не є правдою, щипці з нержавіючої сталі - це підтвердив менеджер MC, але на сайті чомусь досі опис не виправили;
- за 5 років використання нічого не розхиталося, керлер не розсипався на атоми, тому впевнений респект виробнику;
- прикольний "бензиновий" перелив, який не стирається протягом багатьох років;
- щипці спочатку були вже з чорною гумовою накладкою для завивки, заміни якої не було, і у продавця, на мій подив, окремо не продавалося;
- м'яка силіконова подушечка дбайливо захоплює і підкручує вії без їх ушкодження, але експлуатація її недовга, приблизно 2 місяці частого використання.
Гумові накладки до щипців для завивання вій
Ця змінка необхідна, інакше керлер через певний час почне прорізати накладочку і пошкоджувати вії (залежить від частоти використання). Також сильно поюзана накладка погано завиватиме вії.
Спочатку я собі вибрала таку запаску - гумові накладки від Beauty Luxury. Накладки в міру пружні, в міру м'які, вії не обламують. До мого керлера за розміром підійшли ідеально, але вони не дуже гарно виглядають разом (через білий колір) і їх мало в пачці, всього 5 шт.
Зараз я замовляю на китайському сайті набір в 50 шт і задоволена відповідним розміром та кольором, думаю вони універсальні.
Дякую що заглянула, лови пурпурове серце 💜
Коментарі (0)