V-R-O-D-L-Y-V-A

Речі, які спрощують мій makeup-ритуал. Частина 2

Речі, які спрощують мій makeup-ритуал. Частина 2

Привіт MC 🖤

Перша частина тут https://club.makeup.com.ua/post/37342/ А зараз я покажу мої веселкові пінцет для видалення волосків і керлер.

Відмінний варіант для корекції форми брів. Пінцет зі скошеними, не дуже гострими кромками, що дозволяє надійно захоплювати волосся біля самого кореня, видаляючи його, при цьому волосся не зрізається.

Особливості:

• акуратно видаляє зайві волоски;
  • пінцепт захоплює навіть найкоротші волоски;
  • але погано захоплює тонкі - таке волосся вислизає з-під щипчиків;
  • зручна і ергономічна рукоятка;
  • досить компактний (довжина 9,5 см, ширина 1 см);
  • відмінно піддається будь-яким видам стерилізації (перевіряла навіть у сухожарі);
  • виготовлений з нержавіючої сталі;
  • має тривалий період експлуатації, при якому не втрачає своїх початкових властивостей (я ним користуюся вже 5 рік);
  • прикольний "бензиновий" перелив, який не стирається протягом багатьох років.

У мене короткі, тонкі вії, що спадають донизу. Цей керлер ідеально підходить для моїх вій і дозволяє швидко підкрутити їх, зберігаючи ефект протягом дня.

Особливості:

• ергономічні ручки забезпечують комфортне розташування пальців;
  • наскільки це підходить для мигдалеподібних та глибоко посаджених очей я не знаю, але для для моєї форми та маленького розміру, ідеально;
  • чудово захоплює мою форму вій і надає їм гарний вигин;
  • механізм запобігає щипанню шкіри повік;
  • досить компактний керлер (довжина 11 см);
  • відмінно піддається будь-яким видам стерилізації (перевіряла навіть у сухожарі);
  • в описі вказано, що керлер виготовлений з міцного та легкого титану, що насправді не є правдою, щипці з нержавіючої сталі - це підтвердив менеджер MC, але на сайті чомусь досі опис не виправили;
  • за 5 років використання нічого не розхиталося, керлер не розсипався на атоми, тому впевнений респект виробнику;
  • прикольний "бензиновий" перелив, який не стирається протягом багатьох років;
  • щипці спочатку були вже з чорною гумовою накладкою для завивки, заміни якої не було, і у продавця, на мій подив, окремо не продавалося;
  • м'яка силіконова подушечка дбайливо захоплює і підкручує вії без їх ушкодження, але експлуатація її недовга, приблизно 2 місяці частого використання.

Ця змінка необхідна, інакше керлер через певний час почне прорізати накладочку і пошкоджувати вії (залежить від частоти використання). Також сильно поюзана накладка погано завиватиме вії.

Спочатку я собі вибрала таку запаску - гумові накладки від Beauty Luxury. Накладки в міру пружні, в міру м'які, вії не обламують. До мого керлера за розміром підійшли ідеально, але вони не дуже гарно виглядають разом (через білий колір) і їх мало в пачці, всього 5 шт.

Зараз я замовляю на китайському сайті набір в 50 шт і задоволена відповідним розміром та кольором, думаю вони універсальні.

Дякую що заглянула, лови пурпурове серце 💜

18 лютого, 2025
V-R-O-D-L-Y-V-A
18 лютого, 2025