Косметичний щоденник. Yves Saint Laurent Couture Mini Clutch 700

Косметичний щоденник.  Yves Saint Laurent Couture Mini Clutch 700

Друзі, у мене з’явилася ідея, якою я просто не можу не поділитися! Я хочу розповісти вам про склад своєї косметички, але не просто у форматі оглядів, а у вигляді невеличкого роману. Адже кожен продукт у моїй колекції – це окрема історія, сповнена вражень, емоцій, несподіваних відкриттів (а інколи й розчарувань).

Кожна глава буде присвячена одному б’юті-засобу, а щоб вам було легко впізнавати ці дописи, я підготувала стильні обкладинки в єдиній естетиці. Сподіваюся, вам сподобається ця ідея, і ви поринете в мою б’юті-історію разом зі мною!

Глава 1.

Yves Saint Laurent Couture Mini Clutch (700) – шикарна міні-палетка

Якщо уявити косметичку як гардероб, то ця палетка – справжнє маленьке чорне плаття. Елегантна, витончена, ідеальна для будь-якого випадку. Кожен відтінок у ній нагадує дорогоцінний камінь, переливається на світлі та додає погляду виразності.

Від ніжних денних образів до сміливих вечірніх – вона справляється з усім.

Тіні ніжні, шовковисті, розтушовуються без зусиль. Світлі відтінки освітлюють погляд, темні – додають глибини, а сяючі шимери – це як фінальний штрих, що робить макіяж незабутнім. Формула чудова: не порошить, не осипається, а пігментація – саме та, яка потрібна для вишуканого макіяжу без зайвих зусиль.

Я довго міркувала, який відтінок тіней придбати, передивилася безліч відео, вже майже зупинилася на бежевих тонах… Але потім задумалася – навіщо мені ще одна палетка з тими відтінками, які в мене і так є? (Хоча мені здається, що я вже маю палетки у будь-яких відтінках!)) І вибір пав на цю…

Коли вона приїхала, я одразу зрозуміла – це любов. Саме пакування виглядає неймовірно стильно й дорого, верх оздоблений м'яким кожзамом, що додає особливого шарму. Усередині – дзеркало, спонжик та пензлик. Спонж ідеально підходить для нанесення сріблястого відтінку, тоді як пензлик… Ну, скажімо так, він тут скоріше для галочки.

Відтінки в цій палетці – справжнє задоволення. Приємна текстура, шовковисте нанесення, а головне – вони такі ніжні, що працювати з ними суцільне задоволення.

Мій особистий фаворит – сріблястий відтінок. Це не просто тіні, а справжній топер, що тонесенько лягає на шкіру, додаючи їй вологого, ніби скляного мерехтіння. Від першого ж дотику я закохалася в цю палетку.

Так, вона коштує зовсім не бюджетно… Але кожна гривня витрачена не дарма. Це не просто продукт – це емоція, це задоволення, це мистецтво у твоїй косметичці.

18 лютого, 2025
18 лютого, 2025