Inzari

Magic не сталося

Magic не сталося

Вперше використовувала засіб від бренду Revuele

А саме маску для волосся з бамбуковим вугіллям та олією макадамії

Що обіцяє виробник :

Глибоке відновлення: маска проникає у волосяний стрижень, відновлюючи пошкоджені ділянки та зміцнюючи кутикулу волосся

Захист та очищення: створює на поверхні волосся легку захисну плівку, яка оберігає від негативного впливу навколишнього середовища, одночасно видаляючи накопичені забруднення

Полегшення догляду: після використання маски волосся стає більш слухняним, полегшується розчісування та укладання, з’являється додатковий об’єм та легкість

Після 5-ти використань я вважаю вже можна зробити висновки тому прийшов час для написання допису ✍🏻

Чи може ця маска відновити пошкоджені ділянки стрижня - навряд чи .

Для помʼякшення волосся та для надання більш доглянутого волосся звичайно підійде 🤝

Тепер щодо обіцянки про видалення накопичених забруднень … сперечатися не буду адже фактично перевірити це не можу , будемо вірити виробнику 😸

Загалом , непогана маска тим паче враховуючи вартість на момент публікації допису ( 88 грн по знижці )

Волосся виглядає більш доглянуто ✅

Помʼякшення та полегшення розчісування також присутнє, але є маски які сподобались більше ніж ця , тому другий раз не придбаю , але вас не відмовляю 💋

Можливо саме вам вона підійде ідеально 🫵

Всіх обіймаю 🤗

Дякую за увагу 🎩

18 лютого, 2025
Inzari
18 лютого, 2025