Magic не сталося
Але загалом непогано ✍🏻
Вперше використовувала засіб від бренду Revuele
А саме маску для волосся з бамбуковим вугіллям та олією макадамії
Що обіцяє виробник :
Глибоке відновлення: маска проникає у волосяний стрижень, відновлюючи пошкоджені ділянки та зміцнюючи кутикулу волосся
Захист та очищення: створює на поверхні волосся легку захисну плівку, яка оберігає від негативного впливу навколишнього середовища, одночасно видаляючи накопичені забруднення
Полегшення догляду: після використання маски волосся стає більш слухняним, полегшується розчісування та укладання, з’являється додатковий об’єм та легкість
Після 5-ти використань я вважаю вже можна зробити висновки тому прийшов час для написання допису ✍🏻
Чи може ця маска відновити пошкоджені ділянки стрижня - навряд чи .
Для помʼякшення волосся та для надання більш доглянутого волосся звичайно підійде 🤝
Тепер щодо обіцянки про видалення накопичених забруднень … сперечатися не буду адже фактично перевірити це не можу , будемо вірити виробнику 😸
Загалом , непогана маска тим паче враховуючи вартість на момент публікації допису ( 88 грн по знижці )
Волосся виглядає більш доглянуто ✅
Помʼякшення та полегшення розчісування також присутнє, але є маски які сподобались більше ніж ця , тому другий раз не придбаю , але вас не відмовляю 💋
Можливо саме вам вона підійде ідеально 🫵
Всіх обіймаю 🤗
Дякую за увагу 🎩
Коментарі (0)