Найкращі блискітки у світі?
Я дуже хотіла собі якісь пігменти бренду Owl Serena Beauty, але трошки шкодувала грошей, тому мені подарували один пігментик на день народження і зараз верещу від того, наскільки це шикарні блискітки
Бренд Owl Serena Beauty доволі молодий український бренд заснований візажисткою та блогеркою Валентиною
Поки що, бренд спеціалізується на високоякісних розсипчастих пігментах для макіяжу, які відзначаються яскравими кольорами та унікальними переливами
Кожен пігмент має унікальну назву, часто натхненну стародавніми українськими іменами або прикрасами, що додає особливого шарму продукції: "Чаруня", "Севастіян", "Тадей", "Дукач", "Огняна"
Всі пігменти розміщені у дуже красивих баночках, з фірмовою наліпкою з логотипом бренду зверху, та назвою пігменту знизу
"Модест"
Пігмент "Модест" — це розкішний мультихромний пігмент з колекції, присвяченій давнім українським чоловічим іменам
На темній напівпрозорій базі він відзначається яскравим мерехтінням багатогранними переливами, що додають глибини та виразності будь-якому макіяжу
Сам пігмент має фіолетову базу, яка при зміні освітлення переливається у зелений переливається червоними, помаранчевими, золотими, зеленими, рожевими та блакитними відтінкамита
Цей пігмент ідеально підходить для створення драматичних образів та акцентів на очах
Його можна наносити як тонким шаром для легкого сяйва, так і насичено для інтенсивного ефекту
Макіяж
Нещодавно я робила макіяж з цим пігментом https://club.makeup.com.ua/looks/67003/ і він дуже класно працює, його можна нашарувати щоб отримати насиченіший відтінок
Блискітки самі по собі добре триваються, але всеодно раджу використовувати клей для пігментів NYX Professional Makeup Glitter Primer https://club.makeup.com.ua/post/67140/ щоб забезпечити стійкість та насиченість
Висновки
Як каже Валя, воно вам треба!
Це шикарний пігмент, він підійде для яскравого вечірнього макіяжу, або ж легкої прогулянки і він ну нереально сяє
Також у бренду є й інші шикарні пігменти, які однозначно варті уваги
Коментарі (0)