Mila Masiukova

Забудьте про всі дорогі бальзами для губ

Почалось моє знайомство з цими бальзамами з випадкової рекомендації на сайті, першим я купила саме персиковий. Згодом я в нього так закохалась, що замовила ще вишневий та кокосовий, але про все по порядку.

Я вже писала про більш дорогі бальзами, від Ля Рош та Ордінарі. І вони справді непогані, але в твердому варіанті бальзам використовувати все таки зручніше. А дієвий – ще краще.

Склад так собі, є парабени, та і кілька інгредієнтів, які краще не їсти. Тому, не зважаючи на гарний запах, від облизування цих бальзамів з губ та цілувашок краще утриматись.

Але основне, це не склад. В даному випадку це ефективність та аромат. По ефективності всі хороші, а от по аромату:

Персик мені дуже сподобався, пахне персиковим соком, дуже класний, свіжий та не нудкий аромат.

Вишня – в ту ж категорію, тільки сік тепер вишневий. Тут вже обирайте, що вам до душі.

Кокос – не зайшов. Я не чекала аромат рафаелло, але отримала гігієнічку з стандартним солодким ароматом, в яку додали трохи ванілі і, можливо, краплю аромату кокосової води. Його я закину в машину, там в мене лежить черговий бальзам, на випадок якщо забуду закинути в сумку той, яким користуюсь.

По ефективності всі 3 чудові, але персик все ж залишився моїм фаворитом, бо він в мене перший..) Раджу починати знайомство саме з нього.

Гарно зволожують губи, легко наносяться. На губах виглядають чудово, додають блиску та лягають тонким шаром. Добре прибирають сухість і головне, завдяки spf у складі, підходять і для зими і для літа. Спеціально зробила фото губ в не найкращому стані, після хвороби і покусаних, але з бальзамом наче непогано ;)

Звичайно, вони не зроблять такого чуда як нічна маска для губ, але як бальзам на кожен день – ідеально)

Одна з найкращих бюджетних покупок. Знайомство починайте з персика або вишні ;)

19 лютого, 2025
Mila Masiukova
19 лютого, 2025