Поширити атмосферу затишк у вдома
Враження від Eyfel Perfume Reed Diffuser Coffee Latte
Вже майже місяць цей дифузор стоїть у моїй ванній кімнаті, і вже майже місяць від тішить мене атмосферою затишку та тепла. Я спеціально на зимові місяці обрала дифузор з ароматом "Лате", щоб додати атмосфері солодкого тепла.
Аромат солодкий, навіть більш карамельний, лише з легкою кавовою нотою. Цей аромат приємно та ненав'язливо наповнює кімнату затишою, теплою, солодкою атмосферою. Особливо мені подобається запах цього дифузору, коли я заходжу після вулиці, помити руки, він змушує забути про мороз надворі.
Так, з перших днів аромат яскравий, та з часом він стихає. Щоб він не зникав, я міняю та перевертаю палички час від часу.
Дизайн баночки звичайний, простий, і у цьому мінімалізмі він гарний, візуально має підійти усюди. Рідина всередині бурштинового кольору, раніше вона була світліша, з часом потемніла.
Об'єм 120мл, за майже місяць використання вже більше половини баночки немає. Думаю, що півтора місяця цей дифузор може прослужити.
У комплекті було 4 паличок, я ставлю у баночку завжди стандартно 3. Завдяки кількості паличок можна регулювати інтенсивність аромату.
Як завжди, в дифузорах, ця баночка була закрита заглушкою, щоб при транспортуванні він не пролився. У цьому дифузорі заглушка дуже щільно прилягала, через що при відкритті, у мене пролилась рідина, тому раджу відкривати дуже обережно.
На мою думку, аромадифузор від Eyfel Perfume чудова ідея для того, щоб прикрасити будинок затишним ароматом та зігріти атмосферу карамельно-кавовими нотами ☕️.
Коментарі (0)