Sheglam Skinfinite Hydrating: по міркам китайців мого обличчя не існує
Одразу про три відтінки зволожуючого тонального крему від мегапопулярного бренду Sheglam.
Всім привіт! Sheglam Skinfinite Hydrating Foundation зачарував мене своїм пакуванням - стильна скляна баночка, мішечок-футляр, помпа... В липні 2024 я трішки замовила нової косметики, і звернула увагу на пробники. У мене ну дуже світла шкіра з примхливим підтоном (нейтрально-холодним), тому більшість тональних на ринку мені не підходять. І навіть найсвітліші варіанти відомих брендів часто виявляються мені затемними та жовтими. Тож, я дуже втішилась, побачивши пробні варіанти всієї палітри! Подивилась свотчі, проаналізувала відтінки та вирішила взяти Chantilly - найсвітліший з нейтральним підтоном.
Ох і розмріялась я про наступне замовлення з тональним, бо ж сподівалась знайти аналог для мого Revolution Pro Foundation Drops (найкращого і взагалі безпроблемного тонального на мою нескромну думку, але його прибирають з ринку, тому в мене паніка...). І ось, приїхало замовлення і моя реакція на нейтральний підтон тонального: 👇🏻
Тепер все з початку
Ще трішки тексту (хочу максимально інформативно) перед тим, як я далі розповідатиму про властивості даного засобу.
У бренду є кілька варіантів тональних кремів: стійкий матуючий (аналогічна баночка, тільки з чорним ковпачком); зволожуючий (про який йде мова); з щільним покриттям в формі бальзаму у шайбі (цікаво, але страшно); з щільним покриттям у стіку (не мій формат) та сяючий праймер-основа (як Charlotte Tilbury Flawless Filter і всі її послідовники). Оскільки на останній варіант пробників нема, я не ризикувала все ж брати сяючий формат в повному розмірі. Як бачимо, покриття в схожих за типом засобів якщо не мінімальне, то може бути зовсім відсутнє, як от у Essence (надає лиш сяйва шкірі. Прикріплюю в товарах). Вони справді можуть використовуватись як база під тон, а не як самостійний засіб. Хоча, якщо у вас ідеальна шкіра, то для Glow-ефекту це просто ідеальний варіант! Мені кортілось це все, але тепер полюю на 001 відтінок Rimmel, якого чомусь ніде нема в тестерах... Якщо 002 мені дещо затемний, то 001 мав би по ідеї підійти.
Стосовно варіантів від Sheglam - вибір обширний, тож спочатку я замовила Chantilly. Не обирала най-найсвітліший лиш тому, що якщо він би був світліший за мене, то це було б недобре. Тож, я обрала, скажімо, середній відтінок як точку відліку. Матуючими тональними я вже давно не користуюсь - я люблю зволожуючий сяючий фініш, тому мій вибір і зупинився на Skinfinite Hydrating.
Chantilly
Ви скажете: "Ну? І що тобі не підійшло?". А я скажу, що на штучному освітленні не так видно ту дику градацію між шиєю та обличчям. Тим паче, завдяки еластичній текстурі, що приємно мене потішила - він гарно розподілився і та дика жовтизна трохи стихла. Я зробила декілька макіяжів, щоб розносити засіб та зрозуміти його властивості. Відтінок був все ж мені затемний та тепленький (на 1 фото добре проглядається різниця білої шиї та затемненого обличчя). На 3 та 4 фото прикріплюю вигляд пробника та зворотню сторону, де вказано склад. Одразу хочу відзначити, що у відтінку Porcelain дещо інший склад, чомусь...
Chantilly: через 6 годин
Що мене спонукало все ж продовжити пошуки свого відтінку? Так, тональний мені сподобався. В нього дещо густіша текстура, чим у Revolution Pro. Досить класична, кремова та не сильно рідка. Покриття середнє, непогано вирівнює загальний тон, не підкреслює текстуру шкіри. Невагомий на обличчі, що теж потішило. Ну і я вже згадувала вище, що він виявився еластичним. Навіть через 6 годин після локального закріплення пудрою (в зоні під очима) він сильно не змінив свій вигляд: не позабивався в пори, не став більш блідим. Єдине, якщо вже придиратись - трохи як потріскався в зоні міміки та підскатався нижче вилиці. Revolution Pro (скільки я вже буду його згадувати 😹 але клянусь - це просто божественний засіб) взагалі не змінюється на мені протягом дня. Ну єдине, що псує вигляд - це пил, що осідає на обличчя.
Мені сподобався цей сатиновий фініш. Природній вигляд здорової шкіри, без враження, що на тобі штукатурка чи маска. По комфорту він мені цілком підійшов, тож, потираючи руки, я пішла замовляти ще два відтінки - Fair (світлий, холодний) та Porcelain (найсвітліший, тепло-нейтральний підтон). Робила ставки на Porcelain, бо всюди його показували на таких же світлошкірих як я.
Chantilly - Порівняння з наявними тональними засобами
І ось тепер ви зрозумієте мою біль. F0,5 - це 1 в 1 мій відтінок шкіри. Уявили? Поруч з ним - Sheglam Chantilly, наскільки теплий та жовтий. F1 від Revolution я ношу влітку-восени, коли допустимо трішки засмагнути в моменті, коли SPF пішов у відпустку. Також не надто вдалою покупкою був кушон Missha Moist up з SPF. Засіб чудовий, але от з відтінком теж трішки не вгадала. Віддала мамі. Вона щаслива, але часом жалілась, що їй воно засвітле 😁 І в кого то я така порцелянова вдалась (тато теж не настільки білосніжний як я).
На 2 фото - ці ж засоби в крапельках та свайпнуті, без та зі вспалахом.
Fair
Ну і почнем з гіршого. Отримала я ще 2 пробники обраних найсвітліших відтінків, і у мене виникли питання. Fair виявився ще темнішим, чим Chantilly, хоч на свотчах його обіцяли все ж трішки та й світлішим. Теплий підтон у китайців - це вже зрозуміла мені річ. Проте, на сайті вказано, що в нього холодний підтон. Де? Я не бачу. Тож, довго на цьому не спиняємось. Текстура така ж приємна, як і в Chantilly, фініш та перекриття аналогічно легко-середнє. Чому все ж я зачепила слово "легко-". Тому що родимки та прищики дуже добре проглядаються. Для їх маскування я звертаюсь до консилеру. Мене єдине ще що здивувало, що при розтушовці відтінок не вдається до окислення чи ще більшої теплинки, а навпаки наче з усіх сил намагається підлаштуватись. Але з моєю білизною йому все ж важко. Просто не мій відтінок, та й все.
Porcelain
Я завмерла. Затримала дихання і відкрила пробник! Уже уявила, як замовляю повнорозмір та тішусь новим флакончиком на тумбі! Фото складу прикріплюю в кінці, адже він чомусь таки відрізняється від двох попередніх відтінків.
2 фото - так, це моє здивування на черговий промах! Ну він теплий, та зовсім не відповідає моїм очікуванням. На 3 фото - розтушований засіб. Виглядає непогано, та все ж вживу також помітно, що воно мені затепле...
Лягає рівномірно, тушується чудово, не підкреслює текстури, якої нема, не забивається в пори та мімічні зморшки. Я просто дуже засмучена тим, що жоден із найсвітліших відтінків мені НЕ підійшов! Тобто, про таких світлих як я - бренд не подумав, хоч має Soft Tan - найбільш сірий та бетонний контуринг в світі...
Порівняння всіх моїх тональних та Sheglam
До речі, вагомої різниці між відтінками на обличчі я не побачила, а просто переконалась на свотчах поруч зі своїми тонами в порівнянні. Бо загалом - вони просто всі мене теплили та були на декілька півтонів темніше.
На 1 фото - засоби в краплинках. На 2 фото додаю вниз ще 2 відтінки тональних, якими зараз користуюсь найчастіше. F0,5 від Revolution Pro Foundation Drops - мій ідеальний відтінок, 1 в 1 з моєю шкірою. Estee Lauder Futurist - 1N0 Porcelain - з натяжкою претендує на мій засіб для щоденного використання. Він більше схожий до Revolution Pro F1, та все ж має більшу прохолоду. Власне тому я все ж наважилась на покупку. Revolution Pro F1 має ще властивість окислюватись, тому-то він мені й став менше підходити, чим Esteе. Їх порівняю в окремому дописі. Можна також зауважити, як Sheglam йде в жовтизну, тож навіть про нейтральний підтон треба забути. На 3 фото аналогічний порядок засобів, просто без підписів (і прибраний Estee Lauder знизу для візуальної градації).
Висновки
Справді! По міркам китайців мого обличчя не існує... На жаль, я таки не отримала бажаного відтінку. Підсумуємо про тональний Sheglam. З того, що мені вдалось зрозуміти з пробників - це комфортні засоби з непоганим перекриттям та стійкістю. Мають еластичну текстуру, не підкреслюють рельєф та дарують сатиновий природний фініш. Сухі текстури та кремові (зокрема рідкий контур від цього ж бренду Sheglam) лягають гарно, втушовуються в тональний без проблем. Нічого не скочується та не зʼїдаєтсья. Звучить як казка, але не для порцелянових, бо холодного чи навіть нейтрального підтону мені знайти не вдалось.
Дуже сподіваюсь, що допис був для вас корисним та цікавим. Буду вдячна за вашу увагу та лайк! Всім спокійного вечора, цьом! 😘
Коментарі (0)