Darina🦉

Піна для ванни

Піна для ванни
Піна для ванни

Привіт💞

Не можливо було просто пройти повз яскравий пінок...для дітей. І тут кажу одразу, кожному дорослому вона потрібна☺️!

Пінки спочатку привертають увагу, своїм веселим та яскравий зовнішнім виглядом. Це прозорі пляшечки, з яскравим принтом, добрі "монтстрики". Пакування одразу підіймає настрій, і хочеться подивитися мультик!

Піна для ванни "Juicy Pear"

Хто любить грушу та дюшес, вам сюди. Це солодкуватий аромат, не хімозний, в міру насичений. Я дуже люблю солодку грушу, тож це прям моє!

Текстура- це дуже густий гель, навіть "виливається" він тяжко, шматочками. Жовто - зеленого кольору. Сам гель не розчиняється, треба або струмень води або рухи руками у допомогу!

Коли гель починає розчинятись, то змінює колір на блакитний, і вода у ванній стає блакитною. Це дуже підіймає настрій, звичайна піна, робить процесс дуже цікавим, навіть для дорослого, а малеча точно буде в захваті.

Утворюється гарна, пишна, та велика піна.

Піна для ванни
Піна для ванни
Піна для ванни
Піна для ванни
Піна для ванни

Тут все ідентичне, крім кольору та аромату. Ну і на пдяшечці, інший, гарний монстрик.

Тут жуйка !- аромат, смачної, солодкої жуйки з дитинства. І я вже не розумію, що мені подабається більше, жуйка чи груша!

Гель тут червоно-помаранчевого кольору. При розчиненні колір стає фіолетовим. Такий заспокійливий, приємний колір.

Насиченість кольору можна регулювати кількістю засобу.

Ще з плюсів у складі пінок є - пантенол, алантоїн та екстракт алое, мають зволожувальну та заспокійливу дії.

Чи раджу я ці пінки?! Так!!! І особливо дорослим! Це не тільки пишна та запашна піна, а і цікавий процес 👌🏼

23 лютого, 2025
Darina🦉
23 лютого, 2025