saybeautyk

Tink Kids | Піна для ванни Bubble Gum

У мене вже є одна подібна пінка з реалістичним грушевим ароматом, про яку розповідала декілька місяців тому - https://club.makeup.com.ua/post/60319/

А цього разу захотілось спробувати з ароматом жуйки, адже я люблю подібні запахи) чи сподобалась новинка? Читайте нижче 👇🏻

Пінка представлена у пляшці з кришкою фліп-топ, обʼєм - 300 мл.

У бренду зараз ще зʼявилась додаткова захисна стрічка з малюнком монстрика, раніше її не було) це дуже мило)

При контакті з водою дана пінка змінює свій колір з червоного на фіолетовий, далі я покажу цей чудовий ефект) для діток це справжнє диво і чудова можливість заохотити до купання 🧼

Сам засіб гелевий, схожий на звичайний гель для душу, червоного кольору.

Аромат насичений, солодка жуйка бабл-гам з дитинства 🍬 Не скажу, що він сильно хімічний, але от до прикладу грушева пінка по запаху мені зайшла більше, вона більш соковита та реалістична)

По складу пінка з сульфатами (адже це база з якої і формується активна пінна шапка), також є пантенол, екстракт алое, авокадо, гліцерин та алантоїн, які турбуються про шкіру і не дозволяють їй надто сильно сохнути. Пінка призначена для діток віком від 3 років.

Піни дає багато, і ось тут показую той самий меджик ✨ - як колір одразу ж при контакті з водою змінюється з червоного на фіолетовий. Процес залипальний навіть для мене)

Сама пінка тримається довго, 20-25 хвилин точно, далі вже як піде.

Аромат активний, для діток - те що треба, малята зазвичай люблять такі яскраві запахи)

Я приймаю ванну не часто, тож мені пінка не сушить шкіру, як і хлопцю) я обожнюю активну піну, люблю коли вона тримається довго, і цей засіб забезпечує саме такий ефект, тож свою функцію вона виконує на 200%👌

Як на мене то це ідеальна забава як для дітей, так і для дорослих - я ще ні в одній пінці не бачила ефекту зміни кольору води, якщо чесно) olena_glossy писала в своєму дописі ( https://club.makeup.com.ua/post/66761/ ) про те, що зміна кольору - це хімічна реакція, яка відбувається завдяки індикаторному барвнику у лужному сеедовищі.

20 лютого, 2025
saybeautyk
20 лютого, 2025