Мій відгук-огляд на подарунковий бокс від MARÊVE

Продукт №1

Міст для тіла парфумований з феромонами "Gold Champ" 🥂

Особисто для мене, цей міст - це поєднання чарівного аромату та догляду за шкірою. Має стійкий, розкішний аромат із солодкими та пряними нотами, що дарує відчуття впевненості та привабливості. Формула зволожує шкіру, залишаючи її м'якою та шовковистою. Легко наноситься, швидко вбирається, не створюючи липкості.
Але хочу попередити, що аромати – це дуже індивідуальна історія і комусь він може здатися надто інтенсивним чи незвичним.

💛 Властивості: ароматизація, зволоження шкіри

💛 Переваги: розкішний аромат, який довго тримається на шкірі

💛 Запах: на початку трохи відчутний запах спирту, але з часом він вивітрюється

💛 Консистенція: легка з шимером

Продукт №2

Олія для масажу зігріваюча з афродизіаками "Hot Peach" 🍑

Олійка має приємний зігріваючий ефект, який активізується при нанесенні та масажі. Аромат соковитого персика злегка солодкий, але не нав’язливий, додає розслаблення. Текстура легка, добре розподіляється по шкірі та не залишає липкості.

💛Властивості: для масажу, живлення, зволоження, розігрів шкіри

💛 Переваги: для всіх типів шкіри

💛 Запах: приємний, з ноткою персика

💛 Консистенція: легка та приємна

Продукт №3

Свічка масажна парфумована для тіла "Gold Champ" 🤲

Як на мене, цей продукт — це ідеальне поєднання ароматерапії та догляду за шкірою. Під час горіння вона плавиться, перетворюючись на теплу, ніжну олію, яка чудово зволожує та живить шкіру. Має приємний аромат із солодкими та пряними нотами. Олійка легко розподіляється, не залишаючи липкості, дарує м’якість і шовковистість.

💛Властивості: супер варіант для масажу, живлення та зволоження шкіри

💛 Переваги: натуральна, підходить всім типам шкіри

💛 Запах: приємний та солодкуватий

💛 Консистенція: після розігріву рідка та масляниста

Продукт №4

Ароматична веганська свічка "Magnetic Love" 💆🏼‍♀️

Так як я вважаю себе ще тим поціновувачем ароматичних свічок та різних аромодифузорів для дому – зробити відгук на цю свічку мені було не менш цікаво, ніж на інші доглядові засоби.
Вона виготовлена з натурального соєвого воску та горить рівномірно й довго, не виділяючи шкідливих речовин. Аромат ніжний, не надто нав’язливий, але досить насичений, щоб наповнити всю мою кімнату приємним шлейфом. Також, стильний дизайн скляної банки чудово доповнив мій інтер’єр. На мою думку, така свічка стане чудовим подарунком для вашої близької людини.

27 лютого, 2025
27 лютого, 2025