Сульфатний, але такий мʼякий очисник для шкіри обличчя
La Roche-Posay Effaclar H ISO Biome - очищувальний заспокійливий зволожувальний крем-гель для зневодненої чутливої шкіри обличчя та тіла, схильної до недоліків 💧
Я власниця дуже чутливої шкіри, схильної до висипів (комедональна форма акне), тому обираю здебільшого мʼякі очисники БЕЗ SLS. Проте побачивши набір Лярош за вигідною пропозицією, обрала його без сумнівів. Цей гель спочатку побоювалася тестувати саме через наявність сульфатів у складі, бо давно не використовувала такі очисники.
ТОЖ про мої враження.
Мініатюра 15 мл, виглядає дуже мило.
У використанні він економний, тому навіть цієї крихітки вистачить надовго.
Текстура середньої щільності, молочного відтінку.
Піниться гарно, але і не надто інтенсивно. Невеликої горошини вистачає, аби повністю очистити обличчя і шию.
Формула засобу адаптована до фізіологічного рівня рН шкіри. Містить ніацинамід, котрий буде себорегулювати, відновлювати, масло ши для заоложить шкіру.
Очищення від гелю ПРЕКРАСНЕ. Шкіра заспокоєна, мʼяка, відсутнє відчуття стягнутості. Нагадав улюблений гель Transparent Lab, який вважаю найбільш мʼяким з усіх, що у мене були (допис 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/63960/)
Тож гель ISO biome надзвичайно крутий варіант для чутливої проблемної шкіри. Користувалася ним у поїздці щодня 3 дні вранці і ввечері, як висновок тон обличчя став більш рівним (нічого нового не вводила у догляд, тому це точно заслуга гелю), ніколи не було відчуття сухості, навпаки шкіра мʼяка і зволожена.
Очисники Лярош я завжди любила, тому думаю на майбутнє повторю саме ISO Biome у більшому обʼємі. Вони також подобаються мені і в якості гелю для душу. Раджу і вам звернути на них увагу, якщо маєте проблемну шкіру.
Коментарі (0)