Ірина 🦋

Heimish All Clean Balm Mandarin

У мене вже був корейський гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm Mandarin і у великому об'ємі та у пробничках. Також часто купую його класичну версію про яку розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/32641/

На цей раз мені потрібна була мініатюрка, яку я б могла взяти в поїздку 🛩️ на кілька днів, щоб не займала багато місця

Особливості Heimish All Clean Balm Mandarin:

🍊очищає обличчя від декоративної косметики, шкірного жиру, забруднень;
🍊проявляє антибактеріальні властивості;
🍊пришвидшує загоєння, тонізує шкіру;
🍊візуально звужує розширені пори, допомагає позбутися чорних цяток;
🍊усуває сальний блиск, вирівнює тон і бореться з пігментацією;
🍊зволожує епідерміс і сприяє утриманню вологи;
🍊забезпечує ефективне і делікатне відлущування ороговілих клітин, усуває окислені ліпіди завдяки екстракту папаї;
🍊захищає ліпіди клітин від процесів окислення і забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій;
🍊створює антивіковий ефект, усуває почервоніння, лікує акне.

Пакування: Маленька баночка 5 ml, кришечка у вигляді захисної фольги, для мене не дуже зручно, що потім не можна нормально закрити, тому що всю кількість бальзаму я не використовую за 1 раз. У великому об'ємі 120 ml це пластикова баночка з кришкою, що відкидається. В середені захисна мембрана та ложечка, якою зручно набирати засіб. Також є ще варіант на 50ml

Зовнішній вигляд: Бальзам густий, білого кольору. Схожий на смалець 🧈 При додованні води, бальзам перетворюється у ніжне молочко 🥛

Аромат: не насичений, з цитрусовими нотками🍊. Мені подобається більше класичної версії.

Використання: Крім аромату жодної різниці між цими двома засобами я не помітила 😉

Я ніколи не змиваю туш гідрофільними маслами чи бальзамами, завжди використовую для цього міцелярку чи двофазний засіб. Але для експерименту разом з рештою косметики я нанесла термо туш Cherish Lash. Як видно на фото вся косметика, крім туші, почала віддалятися від бальзаму, при додаванні води 💦, вона вже практично уся змилася.

Але коли я почала змивати залишки бальзаму теплою водою, туш теж піддалася і змилася, це термо туш вона змивається теплою водою. Завжди після бальзаму я вмиваюся пінкою/гелем, щоб видалити всі залишки косметики та бальзаму повністю.

Я не використовую його щодня, в основному в ті дні, якщо у мене був нанесений ВВ крем, в інші обходжусь міцеляркою+пінка

Моя шкіра нормального типу, без акне. Я вже багато років користуюся бальзамами Heimish, вони не забивають мені пори, не викликають роздратування, сухості, я повністю ними задоволена, купуватиму і далі 🤗

Мій огляд на іншій корейський бальзам, яким я теж дуже задоволена https://club.makeup.com.ua/post/64123/

20 лютого, 2025
Ірина 🦋
20 лютого, 2025