khoroshaeva

Чи варто спробувати пептидну сироватку Derma-E?

Всім привіт.

Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями від пептидної сироватки Derma-E з флора-колагеном, яку я отримала у подарунковому боксі від MC, за що щиро дякую🤍.

Я вже давно заглядалася на цей бренд, адже чула багато позитивних відгуків про їхню продукцію. І ось, мені випала чудова нагода познайомитися з Derma-E трохи ближче).

Мініатюрки цілком вистачило, щоб побачити видимий ефект. Звичайно, 2-х тижнів тестування замало, щоб говорити про вплив на зморшки, але я все ж отримала позитивні результати, про які розповім далі👇

Сироватка у зручному міні-форматі на 15 мл, і виконана вона дійсно якісно. Пластиковий флакон виглядає міцно, кришка щільно закриває його, тому можна спокійно носити в сумочці без страху, що щось проллється.

Дозатор помповий, натискається м’яко, хоча іноді може трохи «плюватися», але це не критично.

Витрата економічна — однієї порції вистачає на все обличчя. Мінімалістичний дизайн додає приємних естетичних вражень. Загалом, пакування дуже достойне для такого компактного формату.

Склад виглядає доволі цікаво і продумано. Розказую, що тут є цікавого).

Пептиди та колаген - головні герої:

• Propanediol (Vegetable Derived) (Пропандіол рослинного походження) - зволожує та пом'якшує шкіру.
  • Palmitoyl Tripeptide-38 (Matrixyl Synthe'6) - Стимулює вироблення колагену, зменшує зморшки.
  • Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline NP): Розслаблює м'язи, зменшуючи мімічні зморшки.
  • Acacia Seyal Gum Extract (Plant Derived Collagen) (Екстракт камеді акації сейяль (рослинний колаген) - зволожує та підтягує шкіру.

Не головні герої, але корисні компоненти:

• Ascorbyl Palmitate (Vitamin C Ester) (ефір вітаміну С)) - освітлює шкіру, стимулює вироблення колагену.
  • Tocopheryl Acetate (Vitamin E) (Токоферил ацетат (вітамін Е)): живить та захищає шкіру.
  • Allantoin (Алантоїн) - заспокоює та пом'якшує.

Сироватка не викликала в мене жодних алергічних реакцій, хоча останнім часом моя шкіра дуже схильна до висипів.

• Консистенція дуже легка, кремово-гелева. а дотик приємна та трохи водяниста, але без відчуття жирності та надмірної липкості.
  • Аромат майже непомітний, десь далеко відчуваються легкі трав'янисті нотки, які швидко зникають після нанесення, тому не викликають жодного дискомфорту.

Я використовувала цю сироватку в ранковій рутині.

Щодо нанесення Derma E Advanced Peptides & Flora-Collagen Serum - у мене склалися неоднозначні враження. Вона чудово показала себе соло: економічна (кілька крапель вистачає з головою), легко розподіляється по шкірі та миттєво вбирається.

* Перші кілька секунд після нанесення відчувається легка липкість, але вона швидко зникає, залишаючи приємне відчуття без жирності чи олійності. На шкірі лежить невагомо та комфортно.

Проте, мене чекав неприємний сюрприз. Виявилося, що сироватка погано контактує з більшістю моїх кремів для обличчя - вона просто скочується під ними, тож довелося використовувати її соло. Єдиний виняток - крем від MyIDI, з яким вони непогано «потоваришували». А от з кремами від Giovanni та аквагелем Laroche-Posay - ні, суцільне скочування. Доречі, про це мені казала і ksnklb, думали, що справа в аквагелі, але ні — винна саме сироватка😔.

Моя шкіра: 30 років, комбінована, зараз чутлива, схильна до висипів та лущень. Видимих зморшок поки не маю, тільки під очима, але на цю зону сироватку не наносила.

Що отримала за 2 тижні регулярного використання:

• Зволоження та гладкість. Після регулярного використання шкіра стала помітно зволоженою. Зникли відчуття стягнутості та лущення.
  • Рельєф шкіри. Дрібні нерівності стали менш помітними, а пори виглядають більш підтягнутими. Сироватка явно працює над гладкістю та пружністю.
  • Тон шкіри. З'явилося легке сяйво, наче шкіра більш доглянута та свіжа. Це не жирний блиск, а саме здорова, природна підсвітка.
  • Шкіра стала дуже м’якою та оксамитовою на дотик.

❗️ На перші результати довелося трохи почекати, це не миттєвий ефект, але воно того варте. Як на мене, то сироватка дала доволі гідний та швидкий результат. Вона мені сподобалася, незважаючи на момент зі скочуванням).

Дякую за увагу💕

20 лютого, 2025
khoroshaeva
20 лютого, 2025