Аніта

Пінцет для брів професійний скошений Joly:Lab

Пінцет для брів професійний скошений Joly:Lab

В даний час догляд за бровами це ціла індустрія, яка випускає не тільки косметику, а й різні гаджети для догляду за ними. Мабуть, найголовніший інструмент з наведення краси за бровами, звичайно ж, пінцет. Але і їх періодично доводиться змінювати, тому що з часом вони тупляться і починають погано захоплювати волоски. Останнє моє придбання зі мною вже півроку - це скошений пінцет Joly:Lab. Я зробила свій вибір на користь моделі саме зі скошеним краєм, бо вона найзручніша для самостійної корекції, оскільки рука знаходиться під кутом.

Пінцет має дуже стильний та лаконічний дизайн. Його виконано з нержавіючої сталі, матеріал якісний, не деформується з часом. Скошені леза стуляються щільно і вони ідеально рівні, гострі та тонкі. Є захисний гумовий ковпачок для кінчика. Має ручну заточку. Пінцет має матове покриття та гравіювання. Працювати ним легко та зручно, чудово лягає в руку.

Без зусиль висмикує волоски.
Добре захоплює кінці волосків, не ламає їх.
Зручно тримати пальцями досить широка поверхня.
Швидко не тупляться, знаю з досвіду, точити можна раз на рік.
Прибирає і дуже дрібні волоски
Чистити просто: достатньо на кілька хвилин помістити в слабкий дезрозчин, підійде і спиртова серветка, або найпростіший спосіб – окріп.

Даний пінцет має дуже м'який хід, ваша рука не втомлюватиметься, та й сама процедура займатиме набагато менше часу. Якщо ви шукаєте якісний пінцет, який не пропустить жодної волосинки тоді раджу придбати саме Joly:Lab.

21 лютого, 2025
Аніта
21 лютого, 2025