alena.rosee

Пептиди та Комбуча | Joko Blend

Пептиди та Комбуча | Joko Blend

Коли вийшла нова серія з пептидами та комбучею від Joko Blend, мене одразу вона зацікавила, бо точно знаю що доглядові засоби з пептидами гарно підходять моїй шкірі.

Я взяла на пробу сироватку та тонер, а так як закінчується вже мій крем для обличчя, то от ось на відкриття вже на черзі і кремчик з цієї лінійки.

Та чим сподобалась сироватка - читайте далі 🫧

✨Пакування: картонна коробочка у кольорах всієї лінійки, гарний стильно, мені дуже подобається. Сам флакон сироватки матовий скляний, має піпетку для дозування засобу.

✨Консистенція: нагадує кремовий флюїд, текстура легка та поживна одночасно

✨Запах: приємний легкий косметичний, мені дуже подобається, на шкірі не відчувається

🌿Активні компоненти:

Replexium® та ферментований чорний чай комбуча.

Ефект:

люблю легкі кремові текстури у сивороток, тому одразу захотілось спробувати і цю.

Наноситься засіб легко та гарно розподіляється на шкірі, користуюсь сироваткою після тонера, наносячи легкими масажними рухами на обличчя та шию.

Хоч і тонер має густу консистенцію, про нього розповім в наступному дописі, але сироватка чудово з ним контактує.

Вбирається за декілька хвилин, з кремами інших брендів не скатується.

Навіть після декілька користувань відчувається гарний вплив на шкіру, вона наповнена , як з plump ефектом, зволожена, гладенька.

🤩

А вже після десь півтора тижня користування шкіра стає більш пружною, немов підтягнутою, має гарний тон да тримає достатній рівень зволоження. В мене шкіра не надто "товста", тому відчувається саме тонус та пружність.

Зазвичай пептиди це той компонент якому потрібен час щоб проявити максимальний ефект, це може бути  і декілька місяців, авжеж я продовжу користування цією сироваткою та іншими продуктами лінійки, бо моїй шкірі вони сподобались та підійшли.

Дякую за увагу! 💕

20 лютого, 2025
alena.rosee
20 лютого, 2025