ksnklb

Наймиліший набір для волосся

Наймиліший набір для волосся

А ви вже бачили цей милий набір для волосся? Invisibobble вміють перетворити прості аксесуари для волосся на щось гарне, з настроєм та стилем. Так я одразу закохалась у CloudPop Set і взяла собі один.
Набір складався з: дуже милої коробочки, яка майже одразу у мене надірвалась, адже аксесуари були міцно прикріплені у ній; 3х рожевих резинок; 3х молочних резинок; 1 рожевого крабика у формі хмарки.

Він, до-речі, вже поїхав до olenarom, адже попри весь комфорт та якість, на моє волосся він виявився замалим, а з красивим кольором волосся Олени він має ідеально зійтись🩷.
Крабик зроблений якісно, він гладенький, закривається і відкривається без зусиль, легко та при цьому не "літає".
Колір рожевий, з легким типу перламутром, якщо придивитись, то можна помітити блискучий прелив. Форма хмаринки, це виглядає дуже мило. На верхній частині крабика розміщений логотип Invisibobble.

Насправді, я досі не розібралась у їх видах, та у клубі є авторка, що знає про Invisibobble багато, ось її допис про види цих резинок: https://club.makeup.com.ua/post/56802/
Він дуже цікавий, тому рекомендую до прочитання 😉.
А тепер про резинки з набору, на фото ви можете побачити 2 нові і нечіпані резинки та 2 вже добряче поношені.
Нові резинки невеликі, досить тугі, та при цьому добре розтягуються. У мене важкеньке та доволі густе волосся, саме ці резинки добре тримають волосся у хвості чи гульці, не спадають з косички.
Оскільки я постійно ношу 1 резинку на руці, то колір у них дещо змінений, з часом та постійним використанням резинка стала тьмяніша.
Якщо казати про комфорт, то резинки зовсім не заважають, вони тугі, міцні, та при цьому достатньо м'які, щоб наніч заплести косу чи низький хвіст, і нічого не буде заважати спокійно спати. Invisibobble не пошкоджують волосся при постійному використанні, не залишають по собі заломів. Якщо ви думаєте, що вся справа у формі резинки, то не все так просто, адже бренд використовує HairLoveTech - це технологія догляду за волоссям, розроблена компанією Invisibobble. Вона поєднує в собі ергономічний дизайн та спеціальні матеріали, що забезпечують комфортне та безпечне використання аксесуарів для волосся Invisibobble.

20 лютого, 2025
ksnklb
20 лютого, 2025