Догляд від Hadat
Восени я почала знайомство із засобами Hadat, і в мене був як успіх із ними (навіть щастя), так і розчарування.
Із шампунів я обрала Hydro Nourishing Moisture – він живить, ущільнює без обтяження. Підійде тим, хто любить ефект гладкості та зволоження вже під час використання шампуню. Іншими словами, це хороший базовий шампунь для довгого волосся змішаного типу, особливо якщо воно пошкоджене по довжині.
Мене підкорив блиск, який надає цей шампунь, а також легкий об’єм.
Маску Hydro Liquid Silk Treatment я захотіла спробувати, щойно соцмережі заполонила хвиля згадок про неї. Виробник обіцяє все й одразу – як тут не зацікавитися? До того ж, жодного негативного чи байдужого відгуку про неї я не зустрічала.
Склад детально розбирати не буду: там поєднання олій аргани та макадамії, екстракт алое, кератин, кілька видів силіконів і багато інших компонентів, якими можна пишатися.
Маска рідка, на волоссі розподіляється не надто просто, і потрібну порцію вдається визначити далеко не з першого разу (оптимальна кількість – дуже суб’єктивна річ). Моє волосся буквально «поглинає» її, тож я наношу досить багато.
У багатьох масках і бальзамах мені не вистачало саме блиску, дзеркального ефекту. Але щоб отримати «рідкий шовк», доведеться постаратися: тримати на волоссі щонайменше 20–30 хвилин. Якщо змити раніше, результат буде посереднім, тож краще не поспішати.
У підсумку я отримала той самий ефект, про який говорять прихильниці бренду: волосся глибоко зволожене, шовковисте на вигляд, гладке, блискуче та лежить єдиним полотном. Моє знебарвлене, пористе волосся після маски виглядає так, ніби я щойно з салону.
Особливості:
1. Результат нестабільний. Сьогодні маска може подарувати шовковисте полотно, а за тиждень – сухі кінчики. Я ще намагаюся зрозуміти, чи це перенасичення, і, можливо, варто відкласти маску до весни/літа?
2. Маска не для щоденного використання. Її обов’язково потрібно чергувати з іншими засобами. Я б не стала використовувати її частіше ніж раз на тиждень. Якщо застосовувати поспіль кілька разів (і дотримуватися часу витримки), можливе сильне перенасичення волосся.
Шампунь від HADAT я точно повторю, а от щодо маски – не впевнена. Але можу запевнити, засоби цьо го бренду дійсно надають волоссю розкішний вигляд і той самий лиск.
Мій топ засобів для різних потреб:
• Гладкість і випрямлення – Global Keratin
• Блиск, гладкість і зволоження – HADAT
• Зволоження - Lebel
• Відновлення, захист від зовнішніх факторів, ріст волосся – Lanza
• Очищення та догляд за шкірою голови – DSD
Коментарі (0)