Пусті баночки
Мої выкидушки
Цього місяця в мене закінчилися патчи під очі, зволожувальний крем з гіалуронкою (насправді його ще трохи залишилося😊), крем для обличчя з ретинолом і блиск для губ. Ділюсь враженнями, які позиції більше не купуватиму, а що, безумовно, повторю.
FarmStay Black Snail Hydrogel Eye Patch (Гідрогелеві патчі для очей з муцином чорного равлика)
Це − мої перші патчі. З чим порівнювати, не маю, тому просто описую свої враження:
Упаковка − акуратна, приваблива. Щільна пластикова мембрана між верхньою кришкою та вмістом, що не дозволяє патчам висохнути, є пластикова ложка, щоб зручно було підняти та відокремити їх один від одного (адже вона не дуже зручна, тому що патчі ковзають на неї)))).
Патчі − досить щільні, але гнучкі, не ламаються, добре тримаються, не сповзають.
Запах − легкий, приємний, не нав'язливий, не віддає хімозою.
Ефект − на шкіри 50+ «гусячи лапки» не усуваються, але загальна зона під очима трохи розгладжується. Зволоження мені було замало. Про освітлення пігментації не скажу, у мене немає цієї проблеми (слава Богу)).
Підсумок: як недорогий догляд, цей продукт - норм, шкіра після використання в цілому виглядає краще, ніж без нього.
P.S. Заради жарту, останні два патчі прикріпила на міміку в області носа/губ. Тут мені сподобався ефект більше. Тепер думаю взяти ці патчи ще раз, але використовуватиме їх не під очима)))
FarmStay Hyaluronic Acid Premium Balancing Cream (Балансувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою)
Хоча цей продукт називається кремом, його консистенція та текстура мають більше гелеву структуру або щось на зразок емульсії. Він дуже економічний (для мене навіть через чур, купувала його в жовтні та вин все ще є). Я взяла його на глибоке зволоження (після застуди у мене ноc і підборіддя сухі та навіть лущаться). Я наносила тонкий шар на комбіновану шкіру. Відчуття липкості справді залишається. Й це неприємно. Мені зовсім не сподобалось.
Але як тільки я використала цей крем як маску (нанесла досить щільно і залишила на 20 хвилин), а потім зняла надлишок ватним диском, ефект був набагато кращим. По-перше, на шкірі дуже мало залишилось крему, і то лише на лоби. Щоки, навколо носа і губ, на підборідді - все поглинулося. Після трьох таких застосувань (через день) обличчя було повністю очищене от шелушиння, а шкіра добре зволожилася.
Повторно купувати не буду, але приємно, що для нього все ж знайшлось комфортне для мене застосування.
Dead Sea Collection Retinol Anti-Wrinkle Night Cream (Нічний крем проти зморщок з ретинолом і мінералами Мертвого моря)
Структура досить щільна, на літо - точно мимо каси. В зимку крем добре поглинається, не залишає плівки та липкості, делікатно пахне. Анти-эйдж дій я не помітила зовсім й зволоження від нього слабеньке на комби шкіри 50+. Мабуть, більш молодшим дівчатам зайде.
Решту на руки використала. Тут результат виявився гарнішим, чим на обличчі.
Більше купувати не буду.
P.S. Я згадала, що 5 років назад вже такий крем купувала й враження в мене було кращим. Можливо, формулу змінили ... Або мій смак до косметики змінився))))))
Maybelline New York Lifter Gloss (Зволожувальний блиск для губ з гіалуроновою кислотою)
Блиск у відтинку Ice (002) − любов з першого погляду. Він пахне фантастично приємно, і на смак просто вау))) Добре і довго тримається, насичує загальний відтінок губ і робить їх яскравішими, соковитими та виразними. Немає неприємної липкості, лежить рівномірно. Навіть без олівця не растекається. Бомбезна штуковина. Обов'язково повторю Ice (002) і додам Moon (003).
Раджу однозначно.
Тепер потрібно поповнити колекцію. З кремів я взяла Vichy, блиск знову Maybelline, але по патчам − я навіть не знаю. Порадьте щось годне. Буду вдячна😘
Коментарі (0)