Z_NETTA_Z

Пусті баночки

Пусті баночки

Цього місяця в мене закінчилися патчи під очі, зволожувальний крем з гіалуронкою (насправді його ще трохи залишилося😊), крем для обличчя з ретинолом і блиск для губ. Ділюсь враженнями, які позиції більше не купуватиму, а що, безумовно, повторю.

Це − мої перші патчі. З чим порівнювати, не маю, тому просто описую свої враження:

Упаковка − акуратна, приваблива. Щільна пластикова мембрана між верхньою кришкою та вмістом, що не дозволяє патчам висохнути, є пластикова ложка, щоб зручно було підняти та відокремити їх один від одного (адже вона не дуже зручна, тому що патчі ковзають на неї)))).

Патчі − досить щільні, але гнучкі, не ламаються, добре тримаються, не сповзають.

Запах − легкий, приємний, не нав'язливий, не віддає хімозою.

Ефект − на шкіри 50+ «гусячи лапки» не усуваються, але загальна зона під очима трохи розгладжується. Зволоження мені було замало. Про освітлення пігментації не скажу, у мене немає цієї проблеми (слава Богу)).

Підсумок: як недорогий догляд, цей продукт - норм, шкіра після використання в цілому виглядає краще, ніж без нього.

P.S. Заради жарту, останні два патчі прикріпила на міміку в області носа/губ. Тут мені сподобався ефект більше. Тепер думаю взяти ці патчи ще раз, але використовуватиме їх не під очима)))

Хоча цей продукт називається кремом, його консистенція та текстура мають більше гелеву структуру або щось на зразок емульсії. Він дуже економічний (для мене навіть через чур, купувала його в жовтні та вин все ще є). Я взяла його на глибоке зволоження (після застуди у мене ноc і підборіддя сухі та навіть лущаться). Я наносила тонкий шар на комбіновану шкіру. Відчуття липкості справді залишається. Й це неприємно. Мені зовсім не сподобалось.

Але як тільки я використала цей крем як маску (нанесла досить щільно і залишила на 20 хвилин), а потім зняла надлишок ватним диском, ефект був набагато кращим. По-перше, на шкірі дуже мало залишилось крему, і то лише на лоби. Щоки, навколо носа і губ, на підборідді - все поглинулося. Після трьох таких застосувань (через день) обличчя було повністю очищене от шелушиння, а шкіра добре зволожилася.

Повторно купувати не буду, але приємно, що для нього все ж знайшлось комфортне для мене застосування.

Структура досить щільна, на літо - точно мимо каси. В зимку крем добре поглинається, не залишає плівки та липкості, делікатно пахне. Анти-эйдж дій я не помітила зовсім й зволоження від нього слабеньке на комби шкіри 50+. Мабуть, більш молодшим дівчатам зайде.

Решту на руки використала. Тут результат виявився гарнішим, чим на обличчі.

Більше купувати не буду.

P.S. Я згадала, що 5 років назад вже такий крем купувала й враження в мене було кращим. Можливо, формулу змінили ... Або мій смак до косметики змінився))))))

Блиск у відтинку Ice (002) − любов з першого погляду. Він пахне фантастично приємно, і на смак просто вау))) Добре і довго тримається, насичує загальний відтінок губ і робить їх яскравішими, соковитими та виразними. Немає неприємної липкості, лежить рівномірно. Навіть без олівця не растекається. Бомбезна штуковина. Обов'язково повторю Ice (002) і додам Moon (003).

Раджу однозначно.

Тепер потрібно поповнити колекцію. З кремів я взяла Vichy, блиск знову Maybelline, але по патчам − я навіть не знаю. Порадьте щось годне. Буду вдячна😘

21 лютого, 2025
Z_NETTA_Z
21 лютого, 2025