Чи відрізняються звичайна стругачка від косметичної?
Показую в чому різниця
Я раніше вважала, що немає значення чим підстругати. А тому вперто "мучила" свої олівці звичайними стругачками і думала, що це олівці такі погані, ламаються. Навіть залишала їх в морозильній камері, перед підструговуванням🙈.
Але коли отримала коментар під одним з дописів про олівці для губ, що з спеціальними стругачками олівчики не ламаються, таки купила собі таку.
І ЕВРИКА!
Я підстругла всі свої олівці, а їх в мене досить багато і ЖОДЕН не зламався.
Тому вирішила написати допис та показати все наглядно. Взяла два однакові олівці від Lamel. Один підстругла звичайною стругачкою, а інший косметичною. Різниця на фото очевидна.
Косметичні стругачки мають більший нахил лез та підлаштований ширший , але коротший отвір. Підстружена частина значно коротша, але загострена. Стержень короткий, тому й не ламається.
Ніби все просто, але я цого не знала раніше. Навіть трішки соромно. Адже олівець від Eveline, з яким мучилась найбільше, косметична стругачка підстругла без зайвих зусиль.
Сподіваюсь цей пост допоможе ще комусь. Бо якби існувала "косметична поліція", то мене б вже арештували за жорстоке поводження з олівціми для губ та очей)
Коментарі (0)