Viktoria_Erm

Знайомство з брендом INSTYTUTUM

Знайомство з брендом INSTYTUTUM

Виробник нам обіцяє професійний догляд вдома. А ось відгуки дуже протилежні: хтось вважає засоби цієї торгової марки найкращими в своїй косметичці, а хтось говорить, що засоби цього бренду не вартують ні гроша. Проте я раджу кожному спробувати, бо пробники незнайомого бренду - це завжди цікаво.

Одразу зазначу, що замовити набір зі свого акаунту можна лише одноразово. Для мене це мінус, бо 2 мл мені вистачить тільки щоб зрозуміти є алергія на засіб чи ні. Тим більше 15 мл крему вартує близько 2 тис.грн. А це для мене не бюджетний варіант, який я можу сміливо відправити у смітник після п'яти використань, якщо він мене розчарує.

Нам представлений базовий щоденний догляд для обличчя на кожен день, що складається з трьох засобів: кислотний тонер, сироватка з вітаміном С, зволожуючий крем гель. Та пілінг потрійної дії, який слід використовувати 1-2 рази на тиждень. Все це складено у гарну коробочку у вигляді косметички. Також у наборі є листівка-вкладиш, де зазначені ці продукти та етапи використання.

Що нам обіцяє виробник?

містить 10% кислот, синьо-зелені водорості (природний аналог ретиноїдів, безпечний для вагітних та годуючих), ензими папаї й мікрогранули бамбука, які м’яко оновлюють шкіру, розгладжують зморшки і вирівнюють тон. 

Моє враження:

4 мл. у пробнику.

Кремова текстура з мікрочастинками. Досить м'яко наноситься. Аромат крему, нейтральний і ледь відчутний.

І хоча я пілінг наносила не масажуючи, легке підпікання в деяких місцях я відчувала.

Тримала на обличчі 6 хвилин і змила теплою водою. Після відчуття приємні.

Що нам обіцяє виробник?

чотири типи гіалуронової кислоти забезпечують ефект «губки», насичуючи шкіру вологою зсередини.  Додаткові компоненти АТФ, екстракт морських водоростей, ензими папаї, ефір жожоба, вітаміни В і Е, біоподібний ліпід, абрикосова олія, сквалан  – в комплексі покращують енергетичний потенціал клітин для підтримки тонусу і фізіологічного оновлення шкіри. Клінічно доведене зволоження шкіри за 4 тижні. Кращий зволожувальний крем-гель в Америці за версією New Beauty. 

Моє враження:

2 мл. у пробнику.

Перше що хочу зазначити - це аромат: він легкий і для мене дуже приємний.

Легка текстура, ледь блакитного відтінку, наноситься, як гель. В мене не залишило на шкірі дискомфорту(плівка, липкість, і тому подібне). Навпаки відчуття зволоження протрималось до наступного ранку та на дотик шкіра дуже ніжна.

Однозначно я буду брати повну версію.

Що нам обіцяє виробник?

містить 6% гліколевої кислоти та 2% ніацинаміду, що забезпечує хімічне відлущення змертвілих клітин. Ефективно зменшує секрецію себуму й кількість недоліків на шкірі. Алантоїн, ромашка й провітамін В5 допомагають заспокоїти шкіру, а гіалурунова кислота робить її еластичною та зволоженою.За результатами досліджень, візуально зменшує пори на 50% через 42 дні застосування, освітлює шкіру та надає ефекту глянцевої шкіри.

Моє враження:

Що тонер, що сироватка, відчуття після них однакове. Шкіра блищить і так як я їх використовувала один за одним я так і не зрозуміла від якого засобу в мене з'явилися прищі.

Тобто за два рази використання цих засобів позитивного результату я не побачила. І купувати повну версію в мене бажання немає.

Аромат не різкий, консистенція майже як водичка.

Що нам обіцяє виробник?

стабільна форма вітаміну С THD в оптимальній концентрації для результату без подразнень (15%), підсилена ніацінамідом (бездоганна репутація в боротьбі з пігментацією), вітаміном Е (сильні відновлювальні властивості) і трипептидом (синтез колагену). За результатами досліджень, вже за 4 тижні використання помітний ефект ліфтингу і рівний тон шкіри.

Моє враження:

Аналогічне як і із тонером.

Аромат спирту, якогось незрозумілого кислого вина.

Консистенція гелю з кремом, щось між ними, білого кольору. Смутили мене незрозумілі краплинки, ніби молоко скисло.

Доставка дорожче продукту - подібне зі мною вперше😄 (набір - 5 грн., доставка - 80 грн.)

Пакування в вигляді косметички - це незвично і цікаво.

Плюси:

Ціна

Пакування

Якість (не всіх продуктів)

Мінуси:

Незрозуміла консистенція сироватки, наче продукт прострочений.

Не бюджетна косметика, для мене особисто дороговартісна, але якщо буде видно гарний результат, то я готова витратити і не такі кошти. Бо з доглядовою косметикою я так і не потоваришувала, і на хвалебні Vichy та CeraVe шкіра обличчя на більшість продуктів вередує, тому маю надію, що хоча б цьому бренду я скажу "так".

Звісно, щоб протестувати в повному обсязі засоби, чи підходять вони особисто вам, чи подобаються, чи є результат, треба використати хоча би мініатюрку, але задля цікавості, знайомства та визначення чи є алергія на засіб, пробники підійдуть на всі сто.

22 лютого, 2025
Viktoria_Erm
22 лютого, 2025