Відновлювальний крем для обличя SVR C20 Biotic
Моя друга баночка поспіль (що величезна рідкість для мене).
Рада вітати!)
На долю цього крему випало неабияке випробування, адже тестувала я його саме в зимовий період, коли моя суха та чутлива шкіра потребує максимального зволоження та догляду. І він себе виправдав на всі 100!
З яким запитом може допомогти цей крем? Тьмяний колір обличчя, сліди втоми, зморшки.
- В складі засобу комбінація з трьох активних речовин: пастеризовані пробіотики (зміцнюють і захищають бар’єр шкіри, а також зволожують), стабілізований вітамін С (захищає шкіру від вільних радикалів, вона міцніша і менш втомлена) і гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою (розгладжує зморшки і тонкі лінії, зволожуючи шкіру).
- Текстура крему досить щільна (я б сказала, щось середнє між дуже легким повітряним кремом і жирним щільним колд-кремом, як приклад). Сказати, що використовувати його буде комфортно тільки в холодний період року - ні. Власницям сухої шкірі він підійде і в інші сезони. Крем містить помаранчеві вкраплення, які миттєво розчиняються на шкірі - це гранули вітаміну Е.
- Нанесення крему дуже легке, вбирається швидко, відчуття плівки не виникає, навпаки - після застосування шкіра зволожена, заспокоєна. Фініш матовий, шкіра не жирна, крем чудово лягає під макіяж.
- Він чудово працює і вдень, і вночі.
- Запах це моя окрема любов, аромат дорогий, дуже смачний, не солодкий, більш такий квітково-цитрусовий, описати словами дуже важко. Мені він не набридає! Якби був такий парфум, я б однозначно купила)
- Розхід доволі економний. Першу баночку я замовила в 20-х числах листопада, другу - на початку лютого. Тобто, на 3 місяці вистачає абсолютно легко за умови застосування 1 раз на день. Зранку я використовую його щоденно, на ніч можу комбінувати з іншими засобами, але буває наношу і на ніч.
- Ціна як на мене, абсолютно доступна, враховуючи склад та ефективність.
- Ефективність: зволожує та заспокоює (зимою! в -10!), тон шкіри вирівнює, дрібні зморжки та лінії не прибрав, меншими вони не стали (мені здається за 3 місяці це не можливо, особливо з такими "ніжними" активними інгрідієнтами).
Я дуже задоволена кремом!
Щиро рекомендую! Як базовий догляд - ідеально.
Оцінюю поки на 8/10, але можливо з довшим використанням моя думка зміниться. Той факт, що я його придбала другий раз поспіль вже багато про що свідчить!) Дівчата мене зрозуміють!) Дякую за увагу 🤍
Коментарі (0)