Luminous Lynx

Holy Land Cosmetics Youthful Cream for normal to dry skin

Хочу поділитися враженнями про один із найулюбленіших і, на мою думку, найкращих зволожуючих кремів для комбінованої шкіри – Holy Land Cosmetics Youthful (Cream for normal to dry skin).

Це саме той випадок, коли засіб виправдав усі очікування на 100%, тому я щоразу повертаюся до нього)

Характеристики:

- Об'єм: 70 мл.

- Термін придатності: 6 місяців після відкриття;

- Упаковка: туба без плівки, лише захисна наліпка від виробника, що запобігає відкриттю.

- Активні інгредієнти: сквален, смола драконового дерева, аскорбінова кислота (Вітамін С), екстракт гінкго білоба, ехінацеї, зеленого чаю, мальви, меліси, ожини, персика, солодки, стевії.

Коли у тебе комбінована шкіра, доволі важко знайти ту золоту середину між недостатнім зволоженням шкіри і жирним блиском. Також проблем при виборі додає чутливість шкіри.

Тому мені було важливо знайти гарний зволожуючий крем, який не залишає липкості і жирного блиску, не викликає подразнень і не провокує закриті комедони.

Отже, що які властивості крему обіцяє виробник:

- Зволожує і заспокоює шкіру.

- Скорочує пори.

- Захищає шкіру від несприятливих зовнішніх дій.

✅ З усіма пунктами я погоджусь і додам власні враження від використання:

- Крем добре зволожує шкіру, швидко поглинається, не залишає жирного блиску. Шкіра після нанесення стає шовковиста і ніжна.

- Не викликає подразнень та навіть заспокоює шкіру (що явний плюс для чутливої шкіри).

- У моєму випадку, цей крем не провокував висипання і закриті комедони, порівняно з іншими кремами.

- Добре підходить, як основа під макіяж.

- Дійсно дещо звужує пори.

Але хотіла б зауважити, що для дуже сухої шкіри, після пілінгів або в зимній період зволоження може бути недостатньо.

А в іншому - крем прекрасний 💗

22 лютого, 2025
Luminous Lynx
22 лютого, 2025