Alyona

Туалетна вода Colour Intense Intrigue Absolu

Так вже вийшло, що мій перший огляд на парфумерію в клубі буде саме про цей аромат. Аромат за 50 гривень🙂 . Це вже смішно....мені точно. Маю невеличку колекцію парфумів і серед них немає жодної репліки, аналогу, дешевої підробки, навіть в голову не приходило заплатити 300 грн і отримати псевдо-люкс або -нішу. Готова віддати максимум 50🤣 за підробку. Жартую. Але підробок в мене правда немає. Насправді багато дівчат користуються таким способом економії і багатьох влаштовує варіант купити підробку відомого парфуму не за всі гроші світу. При тому, скоріше за все, вони отримають схожі ноти, схоже звучання і фактично, якщо не заглиблюватись в питання, пожертвують лише стійкістю, або дуже пожертвують лише стійкістю. Та і наші носики далеко не всі можуть "рознюхати", що красуня змухлювала, так би мовити. Ну то таке, рахую, що кожен дає собі звіт в покупках.

Мені пощастило, мене природа щедро наділила даром моментальної нудоти і головних болей від деяких запахів, які мій організм визначає для себе різкими, неприємними або занадто природними. Це може бути будь що, навіть доводилось віддавати хороші люксові парфуми з ну дуже приємним запахом, але однією неприємною нотою, яку ну неможна було пережити. Тому, в підборі парфумів, ароматизаторів для дому або для машини (тут чоловіку непереливки, бо важко купити щось, просто так😂) я дуже обережна людина. Відповідно і колекція в мене невелика і користуюсь ними я не так часто, як хотілося б.

Тепер по самому аромату.

Дуже мені полюбився український бренд косметики Colour Intense. Ну є в них цікаві речі, що привертають увагу, + не бояться експериментувати з кольорами. І об'єктивно, з того що я маю в своїй колекції косметики, Колор Інтерес характеризую, як продукти з непоганою якістю. І ось, звертаю я увагу на таку собі туалетну воду 50 грн за 10 мл.

- Хм, Colour Intense 😏...це що, парфююююм?)

- Це туалетна вода - EDT 😁

Ну короче, почитала відгуки, вони були доволі непогані. Аромат за 50 грн зібрав широкий спектр порівняння: від Версаче Брайт Крістал до освіжувача повітря і "бабусиного" парфума. Беру, без вагань. Знаю, що Астра Косметік виробляють продукти для цього бренду і парфумерне виробництво - не виключення. Було цікаво, що саме може нам запропонувати українське масове виробництво парфумерії з повним циклом.

Тож, що ми маємо?

Упаковка. Продукт знаходиться в гарненькій коробці, з вигляду якісна тара. Дуже зручний формат: така собі "ручка", кинув у сумку і маєш з собою, місця займає майже "нічого". В руці відчутна, тримати приємно, розпилювач - нормальний, навіть можна розкрутити флакончик і використовувати за потреби повторно🤫. Наголошую - ціна 50 грн. Та це шик!

По запаху. В студентські роки, я користувалась на постійній основі Версаче Брайт Крістал. Мені подобалось дуже, приємний аромат, не набридав довго. Потім "приїлось" та і з'явилось багато чого більш цікавого. Що стосується Colour Intense Intrigue Absolu ну, як на мене, це один в один рожевий кристал. І я не хочу назвати це реплікою або підробкою. Ні, це не так. Це самостійний парфум, просто дуже схожий на Брайт Крістал. Квітковий, солоденький, ванільний, десь трошки ягідний. Ось так я б я його описала. На початку різкуваті, але треба призвичаїтись до розпилювача, в нанесенні. І все буде Ок. Не такі стійкі, як хотілося б. Але на одязі відчуваються. Та і, щодо стійкості, тут теж спірне питання, тут має "чути" не носій, а оточуючі. Моя думка не об'єктивна, так би мовити😁. Але все ж таки, навіть якщо нестійкі, і нехай, їх формат створений для того, аби супроводжувати свого "носія" і бути доступними за потреби їх оновити. Як я зрозуміла, більшого об'єму у них немає. Не забувайте - ціна, повторюсь, самостійного аромату (а не репліки чи підробки) виправдає цей недолік.

Підсумок. З Colour Intense Intrigue Absolu я була здивована, що за таку ціну можна отримати приємний аромат від українського масового виробництва. Цей експеримент мене задовольнив цілком. Хороший, абсолютно нескладний, приємний аромат на кожен день за дуже смішну ціну.

Не думала, що писатиму огляд-відгук на щось подібне, бо це просто смішно). Але аромат просто чудовий, комусь цей огляд точно буде корисним.

Наче і смішно, а наче і не дуже... 😉

22 лютого, 2025
Alyona
22 лютого, 2025