Аромат на, яскрава, патріотична бомбочка для ванни
О так, це саме те, що треба для вечірнього релаксу 🛁 Tink Be Brave Like Ukraine 🇺🇦 Бомбочка-гейзер для ванн
Від цієї зовсім не крихітної бомбочки у захваті будуть усі - вона така велика, цілих 200 грам насолоди у рідних кольорах ☺️
Патріотична бомбочка надійно запакована у пластикову кульку, сама по собі цілісна, але складається з двох частин, двох кольорів.
Аромат яскравий і відчувається уже крізь пакування і стає більш насиченим при розпаковці, а при зануренні у воду заповнює весь простір навколо. Цей аромат нагадав дитинство, адже навіяв асоціації, наче я щойно відкрила пачку кукурудзяних паличок, такий пудрово-ванільний аромат, злегка кондитерський. Також відчуваються цитрусові ноти, трішки фруктових. Дійсно, наче мікс солодощів 🍬
При зануренні у воду починає активно вирувати по ванні, залишаючи за собою видиму патріотичну траєкторію і насичений аромат. Найбільш активна до 5 хвилин, потім трішки наче стихає і під кінець я допомагаю їй остаточно розчинитися.
Дуже подобається, що бомбочка не фарбує ванну, тіло, не залишає липкий чи жирний шар. Вона ніжно зволожує шкіру, турбуючись про неї.
Серед усіх схожих засобів для ванн, що коли-небудь тестувала, Tink для мене виявилися найкращими. Їх ціна, обʼєм, аромат і найголовніше море позитивних вражень і відчуттів, що вони залишають за собою - це 💥
До речі, минулого разу розповідала про їх бомбочку до ванни з ароматом манго, такий уже смачнючий. Допис тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/66141/
Коментарі (0)