Essence the highlighter 10 Heroic
Сяяти так сяяти! Один з моїх найулюбленіших хайлайтерів
Хайлайтеров багато не буває, адже правда ж? Сьогодні покажу класний та бюджетний хайлайтер від Essence. Але він має один нюанс. Про нього трохи пізніше
Це веганський продукт. Проте, звертаю увагу, що у складі є тальк, і він на першому місці. Вага – 5 g, виготовлена у Польщі.
Шайбочка Essence the highlighter хоч і виглядає досить хлипенько, але цілком зручна у використанні і займає мінімум місця, я це ціную
Спресований хайлайтер добре, не порошить. Пігментація у нього чудова. На пензель набирається чудово, треба тільки доторкнутися пензлем до поверхні рефіла. Великих блискіток немає.
Фініш у цієї сіяшки металік. І саме в цьому полягає нюанс, про який я згадувала на початку допису. Якщо нанести хайлайтер Essence щедро на шкіру, то отримаємо металеве супер-яскраве сяйво і при цьому, хайлайтер підкреслить рельєф шкіри. Тому, наносити його треба ледве торкаючись пензлем до шкіри, легким рухом. Та й набирати його з рефіла треба трохи доторкнувшись пензлем до поверхні хайлайтера. Коротше, без фанатизму. І буде вам щастя!
Відтінок 10 Heroic у рефілі виглядає відтінком шампанського, а на шкірі дає холодне сяйво. Як я вже писала, якщо не перебільшувати з кількістю цього хайлайтера, то виходить гарне холодне сяйво, без великих блискіток. Для світлої, зимової шкіри саме те!
Підсумок – класний хайлайтер, дуже пігментований, без великих блистівок. Дає дуже красиве сяйво, яскравітсь якого можна легко контролювати. Люблю його використовувати у повсякденні. Ось тільки з ним головне не перестаратися, інакше підкреслить рельєф шкіри.
Коментарі (0)