Один з найулюбленіших ароматів
Легендарні парфуми Yves Saint Laurent Libre і мої оди для нього 🥰
З цим ароматом вперше познайомилася ще наприкінці 2023 року. Не відразу зрозуміла і полюбила їх, однак як тільки вдалося це зробити, вони залишилися на моїй поличці, періодично поновлюючись. Беру відливанти, так як незважаючи на мою любов до парфумів, у повнорозмірному форматі вони зазвичай швидко набридають.
Тож які вони? Чому не полюбилися відразу?
Знаєте, про цю легенду усі відгуки можна поділити на 2 табори:
- не подобаються, є «бабусиним» ароматом
- шалено подобаються, неймовірно жіночний аромат
Я пройшла обидва етапи і залишаюся зараз на другому. Дійсно, спочатку вони здалися мені «бабусиним» ароматом через інтенсивний аромат лаванди, навіть лавандового мила чи саше у тій самій шафі. Тобто у них дійсно такий дещо ретро-старт у звучанні.
Уже з часом я їх розпробувала, розносила, а також почала отримувати велику кількість питань що це за парфуми, які вони смачні і наскільки влучно підходять для мене.
Тож наразі я б охарактеризувала ці парфуми не так, як на початку. Зараз відчуваю їх як щось світле, ніжне, але водночас з характером. Вони нагадують емоційно зрілу дівчину, котра впевнено йде по життю і знає чого хоче від нього, вона впевнена і амбітна.
Це передусім цитрусово-квіткове звучання, у якому найбільш чітко виступає кисло-солодкий мандарин з лавандою, довершені ніжним апельсиновим цвітом і ледь відчутним жасмином. Отже, цитруси і ніжні білі квіти.
Дзвінко і насичено.
Парфуми супер-стійкі і шлейфові. На одязі відчуваються до прання, а на шкірі до 10 годин. Волосся також довго зберігає аромат на собі і допомагає розсіюватися шлейфом, котрий між іншим, не є коротким.
Використовую їх тоді, коли хочу підкреслити жіночність і впевненість. За моїми спостереженнями вони доволі універсальні, але найбільш подобається розпилювати на себе від прохолодної осені до ледь теплої весни. Влітку чомусь хочеться іншого, а Libre хіба що на прохолодний вечір.
Мені тепер дуже кортить спробувати версію intense. Хто тестив, дайте знати чи варто 😉
Коментарі (0)