Тестую палетку від Lamel
.. і хвалюся макіяжами😊
Розповім спочатку про фото😉
Я нанесла мейк і зробила фото при денному світлі, навпроти вікна 😊
Тіні та туш кольору марсала створюють красивий контраст із моїм кольором очей, підкреслюючи їх зелений відтінок.
Маю прекрасну колегу, яка залюбки робить мені знимки.
І, на робочому місці, під кінець дня, ви можете оцінити стійкість макіяжу 😁
Думаю, ви помітили, що тут так багато засобів від Lamel, правда?
Тепер про саму палетку:
Я тестувала палетку LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette 401 на базу під тіні від Art Deco, і результат мене приємно здивував.
Тіні добре пігментовані, яскраві та рівномірно наносяться. Я пробувала наносити їх як пальцем, так і пензликом – обидва способи працюють чудово. Пальцем особливо добре лягають шимерні відтінки, вони виглядають насиченішими і переливаються красивим блиском. Пензлик, у свою чергу, дозволяє краще розтушувати і створити плавні переходи.
На базі Art Deco тіні ідеально тримаються протягом дня, не скочуються і не тьмяніють. Ідеальний варіант для тих, хто шукає стійку нюдову палетку з гарною пігментацією.
Про саму палетку:
Опис палетки тіней LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette 401
Ця палетка містить 7 відтінків у теплій нюдовій гамі, що підходить як для денного, так і для вечірнього макіяжу.
Особливості:
Текстури: матові, сатинові та шимерні відтінки для різних ефектів.
Відтінки: від світло-бежевого до насичених коричневих, з акцентами перламутрового блиску.
Формула: добре пігментована, легко розтушовується та не осипається.
Призначення: створення натурального або більш виразного макіяжу.
Ця палетка стане чудовим вибором для тих, хто любить універсальні відтінки та легкість у використанні.
Коментарі (0)