Рятуємо шкіру з Avene Soins Anti-Rougeurs Relief Concentrate For Chronic Readness
Зменшуємо почервоніння на щоках.
Для мене червоні щоки - це база усього мого життя. Постійні почервоніння, які можуть ставати ще інтенсивнішими у будь-який момент, не приносять особливого задоволення і комфорту у життя. Тоді за рекомендацією мами ви рішила спробувати крем від куперозу Avene Soins Anti-Rougeurs Relief Concentrate For Chronic Readness. Спеціально зробила фото ДО:
Спочатку здивувалась, чому за таку маленьку упаковку крему така велика ціна, але потім зрозуміла, що воно того варте. Адже у такій маленькій упаковці дуже багато крему і найголовніше, що і розхід крему мінімальний! Я користуюсь кремом більше півроку щодня, і думаю, що використала десь половину.
Дуже подобається, що після нанесення крему, моя шкіра відчуває себе зволоженою і пружною в області щік. Особливо це відчувається у холодний зимовий період.
Щоб нанести крем достатньо видавити одну горошину і розподілититонким шаром по ділянці з почервоніннями.
Текстура крему легка, одразу відчувається заспокійлива дія. Я використовую крем на ніч та вранці за бажанням.
Щодо проміжних результатів, то
- фото зроблене у день покупки крему;
- фото десь через 3-4 місяці користування кремом;
- останнє фото 6-7 місяців з моменту користування
Планую використати крем до кінця і тоді буду думати чи варто його купувати знову чи спробувати інші засоби у боротьбі з почервоніннями.
Коментарі (0)