Annett

Механічний олівець для очей Bogenia

Не часто малюю стрілки на очах, але інколи хочется підвести їх, або профарбувати слизову. Чорні олівці оминаю, бо мені здається, що вони занадто темні для мене, а от коричневі чи темно-коричневі під мої карі очі дуже пасують.

На цей олівчик натрапила випадково, перш за все привабила ціна і різноманітна палітра (але, нажаль, часто не всі кольори є у наявності). Також зацікавило, чи справді олівець за таку ціну може бути стійким? (спойлер - може!) Тож готова поділитися своїми враженнями.

Колір і пакування

Як я не намагалася сфоткати, але мій телефон передає олівець як чорний, та на ділі це благородний коричневий. Назва відтінку Bitter Chocolate з англійської перекладаться як гіркий шоколад. І він справді як чорний шоколад з вмістом какаобобів не менше 70%, але все ж набагато м'якіший ніж чорний колір.

Колір грифеля ідентично повторений на зовнішній оболонці олівця. Назва бренду склад та відтінок написані срібним кольором. Для таких лінивих як я, олівець механічний, його не треба точити. Ковпачок закривається дуже щільно, запаху олівець не має. Вага олівчика 0,35г, візуально грифеля всередині багато.

Трохи не розібралася з тим, де олівеь вироблений. На самому олівчику написано Made in EU, але зазначений штрихкод 482 вказує на Україну. І на сайті написано, що виробник Китай. Я заплуталася)))

Мої враження

Гелевий олівець м'який, легко малює по шкірі, добре пігментований. Нашаровувати не пробувала, бо з першого разу виходив хороший колір. Якщо потрібна розтушовка, то треба робити її одразу після нанесення, бо він швидко застигає. Пробувала малювати на тіні, слизову і соло - у всіх варіантах було зручно це робити. І у всіх варінтах він був стійкий. Одного разу лягла з ним спати не змиваючи (трюк виконаний професіоналом, не повторювати у реальному житті), і на ранок він був на місці)) Не дивлячись на таку хорошу стійкість, він добре змивається простою міцелярною водою без зайвих зусиль. Влітку у спеку не розтікався. Подразнень не викликав. На повіці не відбивався.

Мінусом цього олівця можна вважати товщину стержня - майже 3мм, і відсутність точилки, яка б придавала йому гостру форму. Але за таку ціну це ок.

Цей олівець доводить, що хороший продукт може коштувати не всі гроші світу, тож вважаю цю покупку вдалою :)

24 лютого, 2025
Annett
24 лютого, 2025