alienatedchild

Аксесуари для волосся від Emi Jay

Технічно, в мене ніколи не було якісної щітки для волосся, яка б слугувала більше року, бо з каре догляд зводиться нанівець, принаймні так було у моєму випадку. Відростити волосся виявилось досить складно з моєю текстурою волосся, а коли воно стало досягати лопаток, то потреба в гарній щітці для волосся стала досить актуальною. Я знайшла гарну масажну щітку, але з часом вона втратила свій вигляд через не дуже стійкі матеріал та фарбу, ще й не можна було просто купити нову, бо її зняли з виробництва. Словом, я досить активно шукала заміну, але з бюджетними продуктами мені щось часто не щастило.

Продукція від Emi Jay зацікавила своїми натуральними матеріалами та стійкістю, але, звісно, в першу чергу через їх естетичність та популярність. Я вирішила спробувати та в найгіршому випадку просто роздати сестрам та подругам на ближчі свята, робоча схема 😊

Тож, я обрала наступні продукти:

💖 Бамбукова масажна щітка

Опис: Ця щітка розроблена для плавного ковзання по волоссю, делікатного масажу шкіри голови з розподіленням натуральних жирів вздовж кожного пасма. Надає волоссю значно блискучого та здоровішого вигляду.

Мій досвід: Вона не царапає голову, але масаж занадто делікатний, як на мене. Також вона видає якись дивний шум через дірочку в подушці з зубчиками, яка там для кращого відведення води під час миття щітки.

💖 Щітка з подвійною щетиною

Опис: Ця щітка має гармонійне поєднання нейлонової щетини для легкого розплутування, доповненої щетиною кабана, яка забезпечує глянцевий фініш і допомагає усунути пухнастість.

Мій досвід: Дуже крута щіточка, що надає обʼєм волоссю та гарно розплутує його. Можна використовувати для масажу шкіри голови.

💖 Щітка для укладання

Опис: Щітка для надання неймовірного об’єму. Вона ідеально підходить для укладання, створення об’єму, розгладження волосся та створення текстури.

Мій досвід: Робила начос, нарікань немає.

💖 Міні-щітка з щетини кабана

Опис: Виготовлена ​​з використанням високоякісної натуральної щетини кабана, ця щітка плавно ковзає по волоссю, сприяючи рівномірному розподілу натуральних жирів у волоссі. Як наслідок, маєте гладкий та блискучий фініш з міцною рівномірною фіксацією.

Мій досвід: Найцікавіша щітка, вона добре розгладжує волосся та збирає волосся, створюючи образи clean girl.

💖 Зажим для волосся

Опис: Досить великий, щоб вмістити повну копну волосся, і досить функціональний, щоб носити його з ранку до вечора. Не тягне волосся, можна використовувати на вологому волоссі.

Мій досвід: Якісна, ніжна, одне задоволення носити. Дійсно не перетискає, не тягне волосся і не застрягає в задньому механізмі, який максимально ізольовано від волосся.

Всі вироби для догляду за волоссям мають основу з чистого бамбуку. Мармурове оздоблення виготовлене з біорозкладаного ацетат целюлози, який є екологічно чистою альтернативою традиційному пластику. Він неймовірно міцний, гнучкий і зручний у носінні.

Всі отримані продукти якісно зроблені: немає слідів клею чи якихось незначних недоліків, які б впливали на якість продукту. Якщо вони дійсно прослужать хоча б 3 або ще краще 5 років і залишаться в гарному стані, то я буду вважати витрати на них максимально виправданими.

Сподіваюсь щось подібне стане в асортменті наших онлайн магазинів таких, як Makeup. Це якісні та дуже гарні аксесуари для догляду за волоссям. Такими одне задоволення користуватися і просто розкладати на столі.

Така кількість щіток зможе урізноманітнити буденні вкладання довгого волосся та надати площину для експериментів з укладками. Але для більш повсякденного використання я б схилялась до однієї щітки з подвійною щетиною та великого зажима від Emi Jay.

24 лютого, 2025
alienatedchild
24 лютого, 2025