Tanserb

Lamel eye Gel liner 102

Lamel eye Gel liner 102

У мене цей олівчик ще з прошлого випуску. Зараз дивлюся, що змінилися номера відтінків. Сподіваюсь, що якість залишилась той самой.

Lamel eye Gel liner 102

Корпус цього олівця виробленийз пластику. Але точиться він звичайною точилкою просто чудово і легко. На шкірну наноситься дуже легко, при легкому доторканні до шкіри тазастигає, і досить швидко. Тушується олівець чудово.

Після застигання олівець стає дуже стійким. Ні дощ, ні сніг, ні натиск води не змусять його розплистися. Ці олівці набагато більш стійкі, ніж звичайні. Видаляються двофазним засобом для зняття водостійкої косметики, гідрофільною олією та міцелярною водою (але не кожною)

Використовувати цей олівчик для слизової на очах я не дуже люблю. По-перше, через час більша частина пігменту сповзає до куточків очей. По-друге, той пігмент, що залишився на слизовій оболонці, потім дуже складно видаляти. Ватна паличка, змочена в міцелярній воді, не дуже допомагає. Хоча, наноситься на слизову оболонку такий олівець дуже легко, з першого шару даючи насичений пігмент.

Відтінок 102 – красивий насичений коричневий, нейтральний за відтінком, без рудини.

Подивимося у справі? Я гелеві олівці використовую як підкладки (або стрілка, або розтушований на всю повіку). При цьому макіяж стає стійким (завдяки стійкості підкладки з олівця) і тіні стають більш насиченими та краще читаються.

Олівець Lamel eye Gel liner 102 нанесений соло і злегка розтушований.

У цьому мейку каранаш використаний і як підкладка-стрілка, і нанесений на слизову:

Гелевий олівчик як основа стрілки та поверх нього нанесені тені у кольорі хакі

Гелевий олівчик як основа стрілки та поверх нього нанесені тені у кольорі фіолетовому

Олівець нанесений на всю повіку і розтушований. Поверх нанесені тіні (які заграли на темній підкладці!):

Підсумок - Суперський олівець. Відмінно пігментований, легко наноситься, ковзаючи по шкірі, чудово тушкується, застигаючи, стає дужестійким. І відтінок 102 дуже красивий, глибокий коричневий.

03 березня, 2025
Tanserb
03 березня, 2025