Darina🦉

Шампунь з бондингом для дуже пошкодженого волосся

Привіт! Я давно хотіла познайомитись з брендом, і нарешті, мені випала така можливість. Шампунь з бондингом для дуже пошкодженого волосся Matrix Instacure Build A Bond Shampoo - я собі уявила, що це мій варіант, бо нажаль маю доволі пошкоджене волосся. Це сухі кінчики, жирне коріння. А після хвороби сухість зросла, і ламкість звісно теж. Короче кажучи, на засоби від цього бренду, я покладала великі надії.

Шампунь представлена в класичному, зручному фотматі (але в мене мініатюра, у повному розмірі зовсім інше пакування), об'єм 75 мл.

Шампунь на основі мʼяких ПАРів. Містить силікони, віддушку та барвник, без парабенів.

Основні активні компоненти:

• Лимонна кислота
  • Сквалан
  • Пантенол

Текстура - доволі рідкий гель, швидко утворює багато піни. Шампунь дуже економічна в використанні.

Аромат - я дуже люблю цитрусові ноти, але тут аромат нагадав про мою хворобу, бо пахне мені аскорбиновою кислотою та "Фервексом" або "терафлю", мені не дуже подабається згадувати про страшний грип!. Але чесно аромат нормальний, це суто моє сприйняття (напевно🤣). На волоссі не залишається.

Шампунь мені нажаль не підійшов, він дуже лагідно очіщує шкіру. Маючи жирний тип шкіри голови, я мию волосся раз на два дні, з цим шампунем, я пішла мити вже на другий день.

Волосся було дуже обтяжене, та брудне на вигляд.

Мені здається він підкреслив всі мої недоліки (візуально) це сухість кінчиків та пухнастість, і моя "ялинка" більш виразна.

Гірше він не зробив, але волосся виглядає, м'яко кажучи не дуже.

Тож, це точно не мій варіант, можливо для сухого волосся, або для тих, хто миє волосся щодня, він буде ок!

13 березня, 2025
Darina🦉
13 березня, 2025