L'oreal Paris True Match
Тональний з яким не все так просто...
Покупка була спонтанною, чогось в голові точилися думки про те, що мені потрібен новий тональний, ну а далі все як в тумані 🥲
Відтінок вибрала найсвітліший який був на стенді - 1N ( нейтральний підтон шкіри)
І для моєї доволі світлої шкіри він гарно підійшов, можливо трохи навіть засвітлий, але для мене це не проблема. Тональний знаходиться у гарній скляній баночці, із зручним дозатором помпою. Консистенція тону рідкувата, запах нейтральний, майже не відчутний.
Тональний здебільшого наношу вологим пласким спонжем, втаптуючими рухами.
На мою комбіновану, ближче до сухої шкіри, засіб більш-менш лягає, лише якщо дуже добре підготувати шкіру. В моєму випадку це жирненький крем + липкий праймер для обличчя, а на це потрібно виділити як мінімум ще 15-20 хвилин додаткового часу. Якщо ж нанести тільки зволожуючий крем в якості підготовки, то тональний на моїй шкірі веде себе жахливо, підкреслює усе на світі( ніби я взагалі нічого не наносила 😒), сушить шкіру та скочується.
Тим не менш, перекриття у тонального доволі високе, він гарно перекриває почервоніння та сліди пост акне, має гарний матовий фініш з легким сяяння ніби з середини ( думаю це завдяки блискіткам які є у тоні 👌), але всі ці заморочки з нанесенням та підготовкою шкіри, псує для мене загальне враження.
Тому для себе повторювати я його точно не планую, мені нажаль не підійшов.
Коментарі (0)