Оригінальна ідея подарунку
Є випадки, коли просто не знаєш що подарувати. Тож ловіть ідею…
На це мило я натрапила під впливом еко-блогера. Дітям я завжли купляю натуральні мила, без SLS і іншої хімії.
Але практично завжди була одна і та ж проблема в такого виду мил: воно через деякий час повністю розмокало, стікало по стінках...було вимазане все навкруг. Це, швидше за все, через натуральні складники...бо з іншим милом ( наприклад Safeguard) такого не було.
Тому я кожен раз шукала щось нове, з надією знайти те саме- класне мило.
Саме мило дуже класно запаковане: презентабельна пачка...тож на подарунок дуже навіть класно буде. Особливо в тих випадках, коли однієї шоколадки чи цукерків ніби і замало...треба щось ще.
Мило потрібне завжди.
А ще воно запаковане в папір з каченятами...дітям дуже сподобалось. І на самому милі теж качечка...тому дитина зразу подумала, що це для неї.
Аромат мила тримався ще тиждень в ванній, це був ніби як ароматизатор. На руках запах чути ~ 5 хв після миття.
В мене мило з запахом манго...але це швидше парфумований запах, а не фруктовий. Мило ручної роботи!
Склад тут ідеальний: натуральні складники, гліцерин і вітамін Е.
Шкіру рук не сушить і подразнення не викликає. І тут я приємно вражена, бо в мене діти з АД. А це мило їм підійшло ідеально.
А ще: воно зовсім не розмокає...я сама була в шоці. Це, напевно, найкраще мило за минулі роки.
Мені це мило сподобалось, є багато різних ароматів на вибір, тож на одному точно не зупинюсь.
А так виглядає мило після 2-х тижнів використання. Жодної мокроти, воно ідеально зберігає форму і не "топиться"👌.
Коментарі (0)