ksnklb

Створюємо весняну атмосферу

Я вже писала, що у захваті від нової лінійки Shakylab Island Flowers, приємний ніжний рожевий, прозорий мінімалістичний дизайн та квітково-водянистий аромат полонили моє сердечко💓, і до компанії доглядового букету, я додала ще й міст для тіла 🥰, і сьогодні про нього розкажу!
Та спочатку додаю посилання на допис про інші засоби лінійки:
https://club.makeup.com.ua/post/64405/
От саме міст зможе їх чудово доповнити та подовжити звучання аромату 😍

Як я вже писала, фанатам Versace Bright Crystal мав би сподобатись Island Flowers, адже це квітково-водянистий аромат. Я чую у ньому гарний букет лілій, водянисті ноти, солодкуватий жасмин без "мильності". Саме у місті для тіла, жасмин звучить приблизно на рівні з ліліями, додаючи гармонійного звучання квітковим нотам, своєю солодкою нотою, та зменшуючи інтенсивність водяних нот. Загалом, це гарний квітковий аромат, приємний, яскравий, весняний. Його хочеться носити, адже він простий, та при цьому не примітивний, з цікавинкою)
Хочу зауважити, що аромат місту починається із спирту, його чути лише після нанесення першу хвилину, а потім з'являються біло-рожеві квіти та малюють свою історію 🌸.
Стійкість не дуже велика, буквально до годин, та це лише міст 🤷🏻‍♀️. Я люблю його наносити на лосьйон для тіла з цієї ж лінійки 🥰.
Міст не жирний, зовсім легенький, як вода, та й у складі зазначені лише розчинники та ароматизатори 🤷🏻‍♀️ , є лише екстракт іланг-ілангу.
Хоч міст у баночці і рожевий, та на тілі кольору не залишає.
А цей дизайн... форма баночки Вам теж нагадує мініатюрки містів Sol De Janeiro? На полиці це виглядає красиво 🩷. Об'єм 100мл, дозатор розпилює добре, дрібно та не заїдає.
Загалом, це справді класний міст, який доповнить доглядову рутину чарівним ароматом та прикрасить полички у ванній 🩷 як бачите, я його вже майже закінчила, ну такий він гарний, після нанесення одразу дарує гарний настрій 🌸 планую повторювати 🥰.

26 лютого, 2025
ksnklb
26 лютого, 2025